Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac izjavio je da je lider SDS-a Mirko Šarović najmanje pozvan da govori o patriotizmu, reagujući na izjave aktuelnog predsjednika SDS-a da SNSD vodi politiku “potpunog ogoljavanja Republike Srpske i izvlačenja resursa, dok cijenu plaćaju građani”.

– Opet efendija Šarović! Samo ne on o patriotizmu! Kada on govori o patriotizmu naravno da misli na patrotizam prema BiH. Ponosan je dio takozvane patriotske lige BiH – napisao je Košarac na svom Tviter nalogu.

Kako je istakao, smiješno je da Šarović drži lekcije srpskom članu Predsjedništva BiH i predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku.

– Zna li iko šta je Šarović napravio od infrastrukturnih projekata u Republici Srpskoj, Rogatici u kojoj je rođen ili Istočnom Sarajevu gdje živi?! Licemjerno je da on priča o razvoju, budućnosti… Dodik može biti ponosan na izgrađeno u Republici Srpskoj – auto-put, bolnice, škole, studentski domovi, vrtići, hidroelektrane, Olimpijski centar `Јahorina`, gasovod, sportske dvorane… Šarović to ne bi mogao ni okrečiti – dodao je Košarac

Autor: SRNA//ATV