Kakav četvrtak očekuje horoskopske znakove.

OVAN

Možete biti nezadovoljni dešavanjima. Mnogo ste očekivali od jednog projekta ili saradnje i sada shvatate da neke zahteve druge strane ne možete da ispoštujete. Partner neće moći da vas prepozna, povukli ste se u sebe i ućutali.

BIK

Čini vam se da sve ide sporije od onoga što ste planirali. Na žalost, dan će doneti veliki trud da neke ljude ili postupke ubrzate, ali sa dosta promenljivim rezultatima. U emotivnim odnosima teško se uklapate sa partnerom, ne razumete jedno drugo.

BLIZANCI

Vaše je raspoloženje promenljivo I možete se ponašati onako kako vaše kolege nisu navikle. Neće vas razumeti I smatraće da u nekim situacijama delate suviše impulsivno I razdražljivo. Nemojte ovo prenositi u svoje emotivne relacije.

RAK

Dosta naporna uloga je rezervisana danas za vas što se poslovnog segmenta tiče. Malo je verovatno da ćete uspeti da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Nije najbolje vreme za ozbiljnije teme sa partnerom. Opustite se.

LAV

Smatrate da neko očekuje previše od vas. Trudićete se da ispoštujete zadato ali ćete skrenuti pažnju na suviše kratke rokove za ovaj obim posla. Zaokupljeni ste ličnim problemima I ne možete da se posvetite partneru.

DEVICA

Čak I iz nekih problematičnih situacija se može dosta toga naučiti, a vi danas možete konačno shvatiti da ne dajete drugima da završe vaše poslove. Niste zadovoljni kako je neko odradio jednu sitniju obavezu umesto vas. U emotivnim relacijama napetost.

VAGA

Pokušaji da druge prilagodite vama verovatno će ostati samo na pokušajima. Iako vi želite da organizujete vreme onako kako vama odgovara, ne nailazite na razumevanje kolega. Ne verujem da ćete bolje proći ni u kontaktu sa partnerom.

ŠKORPIJA

Danas možete biti zabrinuti zbog troška ili slabijeg finansijskog priliva. Ovo je trenutno stanje koje će brzo biti promenjeno. Ne osećate se sigurno u emotivnom odnosu u kome ste, preispitujete I partnerovo ponašanje I to što vi želite.

STRELAC

Džabe ćete se trošiti pokušavajući ljudima iz svoje okoline da dokažete neke stvari, malo je verovatno da će vas iko saslušati. Umesto da se nervirate, posvetite se svojim obavezama. Sa partnerom se preganjate oko stvari za koje ste mislili da ste ih završili.

JARAC

Ako ništa ne ide kako ste zamislili to znači da biste trebali da promenite pristup ili da se posvetite nečemu drugom. Ne možete na silu pokrenuti neke događaje. Emotivni partner je više nego voljan da vas razmazi, nemojte propustiti ovo.

VODOLIJA

Jako vam smeta što neki ljudi ne znaju šta znači “ne”. Odbili ste predlog od strane poslovnog saradnika jer smatrate da je to gubljenje vremena. Međutim, teško izlazite na kraj sa pokušajima da vas ubede. Emotivno ste rasterećeni i u odličnom raspoloženju.

RIBE

Zadovoljni ste što ste na pametan način izbegli nešto što su drugi pokušavali da vam nametnu. Smatrate da I ovako imate posla preko glave I da vam ne treba još jedna obaveza. Požurujete voljenu osobu da se odluči za nešto što ste joj predložili.

Izvor: prva.rs