Šta kažu zvezde za današnji dan, saznajte od naše astrološkinje.

OVAN

Obaveze koje niste stigli da završite tokom prethodnih dana, sada možete privesti kraju. Dobro je vreme I da rešite nešto što je vama lično važno, bez obzira da li je to odnos sa nekim članom porodice ili sa emotivnim partnerom.

BIK

Sve stvari počinju da dolaze na svoje mesto I vi se osećate kao da ste veliku brigu skinuli sa vrata. Osećate se danas opuštenije u svim relacijama, pa ćete ovo dobro raspoloženje preneti I u kontakt sa simpatijom ili voljenom osobom.

BLIZANCI

Razmišljate o poslovnoj ponudi koju ste dobili. Potreban vam je dodatni finansijski podstrek, I spremni ste čak I na malo rizika. Opterećuje vas nerešena situacija sa jednom osobom. Ukoliko je to emotivni partner, vreme je za razgovor.

RAK

Sve ono što ste isplanirali završićete brže nego što ste mislili I ostaće vam dovoljno vremena za sebe I neke svoje lične potrebe. Iako želja za susretom sa voljenom osobom stoji, čini mi se da ćete se pre okrenuti prijateljima.

LAV

Odlično ste se snašli u nekim poslićima u privatnoj režiji I jako ste zadovoljni finansijskom nadoknadom. Razgovor sa prijateljima može vam doneti još dobrih ideja I rešenost da se pokrenete. Partner očekuje da odete zajednički na neku proslavu.

DEVICA

Ovaj će dan Device iskoristiti za dogovore. Danas ste samouvereni, dopadljivi, ubedljivi, pa će kontakti sa ljudima ići lako. Mogu se ugovoriti zanimljive saradnje, pokrenuti priče o poslovima I u privatnoj režiji. Dobro je vreme da se vidite sa jednom osobom.

VAGA

U boljem ste raspoloženju, odmorniji, veseliji, pa ćete zabavljati kolege I dizati atmosferu na radnom mestu. Dosta je dobro vreme da završite nešto što ste prethodnih dana propustili, pa se aktivirajte više. Jedna osoba u vama izaziva leptiriće…..

ŠKORPIJA

Primetićete da se sve na poslovnoj sceni odvija lakše po vas. Kao da se pred vama otvaraju situacije koje su do sada bile zatvorene. Vrlo ste raspoloženi zbog ovoga I spremniji da sa voljenom osobom razgovarate na drugačiji način, opuštenije.

STRELAC

Nešto što ste propustili sada ponovo može doći na dnevni red. Osoba sa kojom ste razgovarali je spremna da vas sasluša, pa se potrudite da budete ubedljivi. Dan može doneti pokretanje novog poznanstva, I to preko prijatelja ili društvenih mreža.

JARAC

Sve ono što ste zanemarili, sada možete početi da rešavate. U ovo spadaju I emotivne relacije, jer je dan dobar da se u ovom segmentu uzdignete I sredite odnose koji su vam bitni. Emotivni partner će sa zadovoljstvom prihvatiti vašu inicijativu.

VODOLIJA

Raduje vas što su neke stvari krenule na bolje. Vodolije danas mogu ostvariti kontakt sa potencijalnim poslodavcem, ukoliko su zainteresovane za posao ili dodatnu delatnost. Dobro raspoloženje I u kontaktu sa prijateljima I voljenom osobom.

RIBE

Jedna lepa šansa ide preko prijatelja. Krajnje je vreme da se ozbiljnije posvetite svojim talentima I da ih pretvorite u nešto što će biti finansijski isplativo. Mislite da partner preteruje što se tiče primedbi na vaše ponašanje, ali niste spremni da ovo menjate.

Izvor: prva.rs