Do juče su ih odlagali, a danas su spremni da učine radikalne poteze. O kojim znacima govorimo, i šta je sa ostalima, saznajte!

OVAN

Dan koji je podređen aktivnostima u porodici I domu. Ovde ćete provesti najviše vremena, ali I lepe trenutke sa ukućanima. Dan je dobar I da se u emotivnom segmentu pokrenete, pogotovo ako postoji osoba koja je privukla vašu pažnju.

BIK

Porodične obaveze koje imate završite u prepodnevnim satima I posvetite se sebi, prijateljima I osobama koje su vam drage. Ukoliko ste usamljeni, ovo je odlično vreme da ostvarite značajniju komunikaciju I pokrenete jednu zanimljivu priču. Možda I “staru”.

BLIZANCI

Pokušavate da saberete sve ono što ste uradili u prehodnoj nedelji I razmišljate na koji biste način mogli da se postavite u nekim odnosima na dalje. Popodne je rezervisano isključivo I samo za uživanje, za posvećenost osobama koje volite.

RAK

Dan bi trebalo provesti u odmoru, okrenuti se svojim potrebama. Kada se lepo relaksirate, onda možete razmišljati šta želite da radite I koga želite da vidite. Pošto je vreme idealno da pokažete emocije I naklonost, predlog je da se voljenoj osobi posvetite.

LAV

Moguće je da vas danas uhvati I sitnija zdravstvena problematika, koja je posledica umora od prethodnih dana. Ako se osećate slabo I iscrpljeno, odležite I ostavite sve ono što ste planirali za neko drugo vreme. Najbitniji ste sami sebi, sve drugo može da sačeka.

DEVICA

Prijatelji, društvo, provod, izlazak. Sve ovo je na dnevnom redu I vi ni jednu od ovih stavki nećete propustiti. Ako bude vremena, uglavićete u svoj raspored I simpatiju ili voljenu osobu. Danas vam prija da budete aktivni.

VAGA

Mesto vas ne drži I definitivno je vreme za izlazak. Pravac sa prijateljima ili voljenom osobom u šetnju, u provod, ma gde god vas srce vuče. Želite da budete u pokretu I ovo vreme iskoristite I da sebi priuštite neku lepu sitnicu.

ŠKORPIJA

Ono što ste vi isplanirali nemoguće je postići I nema šanse da stignete na svako mesto na koje želite. Odaberite ono što vam je najzanimljivije ili najpotrebnije I posvetite se tome. Obavezno nađite vremena I za partnera, dan je emotivno lep.

STRELAC

Dan kada je najbolje uvesti novine u svoj život. Ovo može biti – drugačiji stil oblačenja, drugačija frizura, odricanje od nekih loših navika ili promena režima ishrane. Više je nego sigurno da će se rezultati brzo videti. Emotivno – zadovoljstvo.

JARAC

Batalite sve drugo osim ljubavi, emotivnog partnera, osoba koje su vam drage. Najbolje je da dan provedete I u porodičnom okruženju, jer vam je potrebna ušuškanost, bliskost sa onima koje volite. Osećaj ispunjenosti.

VODOLIJA

Danas ćete početi odbacujete sve ono što vam je nepotrebno. Doduše, tu se može dogoditi I da neki ljudi zauvek budu otpisani iz vašeg života jer shvatate da za njih više nema mesta sa vama. Sklonite sve ono što vas sputava I vodi unazad.

RIBE

Sve obaveze sklonite u stranu. Ništa vam od ovoga nije potrebno. Samo osoba koju volite. Danas provedite vreme sa partnerom u smehu, u šali, u šetnji, u ljubavi. Napunićete se pozitivnom energijom za celu narednu nedelju. Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor: prva.rs