Kažu da ne možemo imati sve u životu. Ako tražite nekoga da zapali vaš ljubavni život, sigurno ćete potražiti jedan od ova četiri horoskopska znaka. Ali budite spremni da je njihov učinak u seksu obrnuto proporcionalan učinku svega ostalog u njihovim životima. Oni jesu savršeni ljubavnici, ali život sa njima nije nimalo lak. Da li se slažete?

Ovan

Ako spavate sa Ovnom, pripremite se za mnogo nezaboravnih noći zaredom. Predstavnici ovog znaka su nepokolebljivi u jednoj stvari: da budu najbolji sa kojima ste ikada bili. Vrlo je jednostavno: Ovan želi da bude onaj koga nikada nećete zaboraviti i mnogo je šansi da se to ispostavi kao istina. Međutim, vaše pamćenje može biti pomućeno u vezi sa njegovim seksualnim učinkom kada pomislite da se nikada nije pojavio na drugom sastanku ili da se ne slaže sa svime u šta verujete u životu i čak vam je to pokazao na način da shvatite da se sa njim ne može pregovarati. Zapamtite: Ovan je uvek u pravu, pa nakon što vas zavede i dovede do vrhunca, pripremite se da čujete njegovu životnu priču, o tome koliko je važan i koliko su važna njegova sopstvena iskustva u odnosu na ono što ste vi proživeli. Ovo može izazvati želju da ga ostavite istog trenutka, osim ako ne želite samo dobar seks.

Škorpija

Bez obzira koliko je Škorpija dobar ljubavnik, trebalo bi dvaput da razmislite da telesno zadovoljstvo nije vaš jedini cilj. Ne zanima ga vaše odobrenje jer je prilično samouveren u ovoj oblasti. Ova arogancija može učiniti da izgleda šarmantno, ali je takođe vrh ledenog brega i brzo ćete shvatiti da ne računa na vas. Ako se lako zaljubljujete u dobrog ljubavnika, budite oprezni sa Škorpijom jer vam može srušiti snove.

Blizanci

Blizanci imaju tendenciju da žele da udovolje drugima. A ovo se najbolje ogleda u spavaćoj sobi u kojoj tipični predstavnik ovog znaka želi da znate da mu je stalo do vašeg zadovoljstva. Ovo može biti privlačno u početku, sve dok ne odluči da želi da radi sa vama kako biste postali bolja osoba nego što jeste, čak i ako niste shvatili da vam je to potrebno.

Lav

Lav je naporan u svemu osim u seksu. Tipičan Lav je veliki ljubavnik i time se ponosi. Uživaćete u trenucima i nećete se pokajati dok ne dođe vreme za vezu sa njim. Recimo to ovako: ne očekajte razgovor posle seksa. Spavati sa Lavom je lepo sve dok ne dođe vreme kada vi želite nešto više od seksa.

Izvor: prva.rs