Prilično turbulentan dan za većinu astro pripadnika…

OVAN

Ovo je u poslovnom segmentu naporan dan. Morate biti pametni I dobro izanalizirati svaki potez jer su greške moguće. Ovo raspoloženje će biti jako lako preneti I u emotivne odnose. Niste zadovoljni trenutno partnerskom situacijom.

BIK

Smetaju vam propusti drugih a čini vam se da vas to dodatno dekoncentriše, pa I vi možete napraviti grešku. Pokušajte da se usmerite na ono što radite, ne na ono što je obaveza drugih. Imate osećaj da se u emotivnom segmentu ništa ne dešava.

BLIZANCI

Pokušavate da neke stvari ispravite u hodu, pre nego što drugi primete greške. Na svu sreću pa ste danas brzi I snalažljivi. Suviše se usmeravate na sitnice kod osobe koja vam se dopada I od drveta ne vidite šumu. Bićete zajedljivi prema partneru.

RAK

Kritički se ponašate prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Bolje pokušajte da uvidite šta je ono u čemu vi grešite. A danas definitivno grešite u odnosu sa voljenom osobom. Ne pokazujete joj ono što osećate I uznemiravate je svojim ponašanjima.

LAV

Biće potrebno mnogo prilagođavanja da bi se ostvario dogovor. Svesni ste koliko vam znači I ne želite da dozvolite da propadne zbog sitnica. Tako ćete se ponašati I u kontaktu sa partnerom I biti spremni da ističete njegove vrline, a ne mane.

DEVICA

Obećali ste da ćete uraditi nešto I onda to smetnuli sa uma. Niste zaboravili namerno, ali ste bili obuzeti drugim stvarima i niste se setili. Pokušaćete da popravite utisak I sredite stvari. Emotivno – komunikacija sa partnerom zapinje.

VAGA

Stoji zabrinutost zbog grešaka koje ste napravili. Bojite se da bi to moglo izaći na videlo, a dodatno vam unose nemir informacije za koje mislite da se odnose na vas. Neko sa kim ste u kontaktu preko društvenih mreža vas jako privlači.

ŠKORPIJA

Možete biti zabrinuti zbog nekih situacija u firmi u kojoj radite. Ukoliko je u pitanju reorganizacija – ona ne ide po planovima i svi su oko vas nervozni. Veći troškovi koje niste planirali. Popravite odnos sa partnerom.

STRELAC

Samo nemojte danas druge učiti pameti. A baš ste skloni tome, jer vidite svaki propust drugih. Sa ovakvim stavom samo gurate ljude od sebe. Emotivni partner danas pokušava da vam se približi ali vi ste neočekivano hladni I distancirani.

JARAC

Svesni ste da ste radili baš kako treba I sa pravom očekujete veću finansijsku nadoknadu. U dobrom ste raspoloženju I imate dovoljno podsticajne energije, pa ćete se baviti sitnim obavezama koje su vam inače vrlo dosadne. Emotivno – dobro.

VODOLIJA

Pojačana nervoza zbog ličnih ili porodičnih obaveza/problema ili zbog troškova na koje niste računali. Budite spremni da saslušate druge, ne reagujte na prvu loptu. Partner vam može popraviti raspoloženje. Treba vam razgovor sa njim.

RIBE

Danas se ne osećate fokusirano, a svesni ste da mnogo toga morate završiti. Međutim, nemate energije niti volje. Ako se samo malo prepustite, ovo može biti fenomenalan dan za partnerske odnose, emocije I strast vrlo intenzivne.

Izvor: prva.rs