“Jedeš go*na ne zavađaj sirotinju.”

Ratni komandant takozvane Armije RBiH, Hamdija Abdić zvani Tigar, prošetao je juče Prijedorom, svega nekoliko dana nakon što je prizivao ratne sukobe u BiH!

U posjeti Prijedoru bio je sa delegacijom SDA te su posjetili i Bošnjake povratnike.

FOTO: Printscreen

Tigar je prethodnih dana bio ljut, kako je izjavio, što ne mogu ništa preduzeti u vezi sa obilježavanjem 30 godina postojanja Republike Srpske, pa je dodao da će, ako institucije ne budu radile svoj posao, vjerovatno doći do onoga do čega je došlo 1992. godine.

Nakon ovakvih izjava, od šetnje Prijedorom napravio je atrakciju i izazvao burne reakcije – uglavnom Bošnjaka!

– Ovo je isto naša čaršija – poručio je u video klipu koji je objavljen na internetu.

Mediji su prenijeli i da je Tigar zabrinut za povratnike koji žive u Republici Srpskoj “nakon posljednjih orgijanja u Janji, Prijedoru”.

Evo šta su mu Bošnjaci odgovorili:

“Šta je time postigao? Da li je možda nekome ikada zabranjeno da ode u Prijedor ili neki drugi grad?”

“Jedeš go*na ne zavađaj sirotinju.”

“Pa, naša djeca idu svaki dan u Prijedor! Poštujem sve, ali se ne treba pre*eravati. Daj nešto da uradimo da nam Bude bolje za sve a ne za pojedince! A najlakše je doći i otići, podvig je ostati i opstati!”, napisao je Elvis.

“Što ne bi prošetao Prijedorom? Je li to neka hrabrost? Ili moguće prkos uz dozu izazivanja rata, zemunica, rovova, praznih manjerki, ranjavanja, smrti, groblja, žalosti. E, baš je (što se te posjete tiče) Tigar sa srcem miša.”

„Jest’, prošeta i vrati se nazad odakle je i došao, pa onda zaje*avaju ljude koji tu žive”, napisala je Šemsa.

“U Modriči čovjek došao iz Švajcarske podijelio paketiće u dječioj bolnici i kupio aparat za bolnicu. E, vidiš, to je lavčina i veliki podvig, a ovo što on ‘oda po gradu i traži gu*ici čepa to je samo loš čovjek”, napisao je Siniša.

 

Izvor: aloonline