Predsjednik Gradskog odbora Mladih socijaldemokrata Doboj, Aleksandar Goganović poručio je portparolu SDS Stevanu Salatiću da dok on vrijeđa mlade, njegov šef Mirko Šarović intenzivno radi na izdaji Srpske za koju su svi, pa i mnogi Hercegovci dali živote.

oganović je istakao da mladi ljudi govore jasnim jezikom, ne potpisuju tuđe rečenice, te da obrazovan i mlad čovjek ne koristi tuđu tragediju za lično promovisanje kao što to rade Salatić i “najobrazovaniji” pojedinci iz PDP.

– Кada časni Hercegovac priča o krađi, onda ima za to i dokaze, a ne samo frazu koja ima osnova za tužbu. Napadati po nalogu svog šefa koleginicu i to nedžentlmenski, a pozivati se na obrazovanje, lijepe manire i budućnost je licemjerno- poručio je Goganović komentarišući jučerašnju izjavu Salatića koja se odnosila na mlade SNSD i poslanicu te stranke u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Sanju Vulić.

Podsjećamo, Salatić je juče pozvao mlade SNSD i Vulićevu koji, kako tvrdi on, “ovih dana gotovo svakodnevno svojim ružnim i prizemnim izjavama zagađuju medijski prostor da kad već nemaju argumenata prestanu da krivce za svoje neuspješne politike traže u liderima opozicije”.

Izvor: Srpskainfo