Ivan Begić, jedan od nekada najbližih saradnika gradonačelnika Draška Stanivukovića ne pojavljuje se često u javnosti nakon što je u medijima dospio njegov privatni snimak. Dok se Stanivuković na Kopaoniku zabavljao sa DNS-ovim Milošem Stanišićem, Begic je “ispipavao” teren za povratak na političku scenu.

Begić se sastao sa narodnim poslanikom iz reda PDP-a, Pericom Bundalom. Begić i Bundalo su viđeni u jednom banjalučkom kafiću o čemu su razgovarali nije poznato.

Iako je nakon objave privatnog videa, Ivan Begić napustio PDP i vratio poslanički mandat, svoje odluke se nije držao dugo.

Podsjetimo da je Bundalo u sukobu sa poslanikom PDP-a Jelenom Trivić koja je kandidat za predsjednika Republike Srpske na predstojećim izborima ispred ove stranke.

Da li se Begić priklonio drugoj struji u PDP-u jer je olako zaboravljen od strane gradonačelnika Stanivukovića koji je podržao Trivićku.

Stanivuković je brzo zaboravio Begića, a sada mu društvo pravi mladi Stanišić, sa kojim je prethodnih dana boravio na Kopaoniku.

Izvor: banjaluckeprice