Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović reagovao je na tekst u kojem ga je politikolog Darko Kuzmanović kritikovao zbog poziva na protjerivanje ambasadora Australije iz Srbije.

-Zahtjev Nebojše Vukanovića da se iz Srbije protjera australijski ambasador predstavlja odraz teškog neznanja i nepoznavanja globalnih i diplomatskih prilika – napisao je Kuzmanović.

Na ovo mu je Vukanović odgovorio u kratkom videu:

– Nije problem u tome što on mene mjesecima napada i kritikuje. Problem je u tome što se lažno predstavlja. Kuzmanović je službenik Opštine Teslić i svojevrsni portparol Milana Miličevića i prirodno i logično je da ga hvali, ali onda ne može da se potpisuje kao nezavisni analitičar – rekao je Vukanović.

U videu Vukanović prepričava da je Kuzmanović za njega napisao da je veći diktator nego Milorad Dodik i da nema diplomatskog iskustva. Vukanović smatra da je takvo ponašanje u najmanju ruku nekorektno i napad na opoziciju, a onda i sam napada istu tu opoziciju.

– Ako Miličević ne može da kontroliše svoga savjetnika, kako bi onda bio predsjednik države, kako bi kontrolisao državu? – pita se Vukanović.

Kako ističe, posebno je ružno kad ga predstavljaju lažno u negativnom svjetlu kao nekakvog protivnika  Aleksandra Vučića.

Vukanovićevu poruku poslušajte u videu.

Izvor: aloonline