Kraj nedelje je pravo vreme da se obaveze privedu kraju. I dok neki uživaju u plodovima svog rada, drugi osećaju nervozu jer ne stižu da završe isplanirane obaveze. Proverite šta vas očekuje ovog petka.

OVAN

Danas dobre vesti o poslu ili novcu. Možete biti malo stegnuti i razmišljati da li se to baš vama događa, ali brzo ćete se opustiti i shvatiti da možete da se radujete. Ovaj dan može doneti prekretnicu u emotivnim dešavanjima.

BIK

Koliko god početak i jutro na poslu mogu delovati statično, a vi ne u baš nekom bajnom raspoloženju – brzo će se situacije pokrenuti u pozitivnom pravcu. Sve vezano za posao i materijalno obiluje dobrim vestima. U emotivnom delu – iznenađenje.

BLIZANCI

I današnji dan je dosta podsticajan za vas. Možda to neće izgledati na samom početku, pogotovo ako vam nadređeni skrene pažnju na neku grešku, ali ostatak dana donosi zanimljive vesti. Neke ljubavne priče se brzo zahuktavaju.

RAK

Ako vas podsete da ste zanemarili obavezu, ne padajte odmah. Ispravite i nastavite dalje. Ne dozvolite da vam ovo pokvari raspoloženje, pošto današnji dan ima i neke lepe stvari za vas. Finansijski i emotivni segment je u usponu.

LAV

Iako će ispasti da morate da posvećujete pažnju poslovnom segmentu, ono što vam je danas ipak prioritet jeste vezano za ljubav. Drugima delujete hladnokrvno, dok ste iznutra jako uznemireni. Ne možete nekoga da izbacite iz glave.

DEVICA

Morate više da se posvetite prioritetima, a oni ne moraju biti vezani za posao. Porodične obaveze mogu vam oduzeti dosta vremena. Možete naleteti slučajno na nekog koga odavno niste videli, moguće čak i na bivšu ljubav.

VAGA

Možete smatrati da vam neko prećutkuje informacije, ali pustićete da stvari idu svojim tokom. Vaše emotivne težnje danas mogu biti ostvarene kroz susret ili jaku komunikaciju sa osobom koju pokušavate da približite sebi već neko vreme.

ŠKORPIJA

Možete misliti da vam je neka prilika iskliznula iz ruku i osećati se u prvom delu dana dosta loše. Međutim, vrlo brzo ćete shvatiti da šanse još uvek postoje i bacićete se na posao. Aktivni ste u emotivnom segmentu i pružate partneru svu pažnju.

STRELAC

Imate dobar predosećaj po svim poslovnim pitanjima. Nekako uspevate da prepoznate šta je dobro i podsticajno za vas, a da nepotrebno odbacite. Možete biti preosetljivi po emotivnim pitanjima i lako reagovati na partnerove reči.

JARAC

Ozbiljan razgovor sa nadređenim ili nekim koga smatrate autoritetom ili osobom od uticaja. Ozbiljan razgovor koji vam daje veliku nadu da ćete uskoro napraviti odlučujući zaokret u karijeri. U emotivnom segmentu možete biti povučeni i ćutljivi.

VODOLIJA

Neko vam šalje pomešane signale, ili vi ne uspevate da shvatite poruku. Čas mislite da će vam ova osoba pomoći, čas sumnjate u nju. Pustite da se stvari slegnu, svako će pokazati svoju vrednost vrlo brzo. Zbunjenost partnerovim ponašanjem.

RIBE

Ne volite da drugi vide šta se dešava u vama, ali svoje reakcije teško uspevate da kontrolišete. Zbunjujete saradnike i kolege velikim oscilacijama u ponašanjima. Jaka romantika, želja i potreba da budete sa voljenom osobom.

Izvor: prva.rs