Kakva je vaša subota s astro tačke gledišta.

OVAN

Puni ste samopouzdanja pa ako radite iskoristite ovo da pokrenete pitanja koja su vam bitna. U emotivnom segmentu – neko želi komunikaciju sa vama i angažovaće se da vas animira i eventualno ubedi na susret.

BIK

Ako ste u dilemi po bilo kom pitanju, najbolje bi bilo da uzmete vreme i dobro razmislite. Bitno vam je da uradite ono što je najbolje za vas, ali ne želite ni da drugi budu oštećeni. Dan kada možete neplanirano dobiti novac. Zadovoljstvo u ljubavi.

BLIZANCI

Potrebno vam je da vas neko podrži u onome što ste sebi dali u zadatak, ali je pitanje da li će drugi biti u mogućnosti ili u raspoloženju za tako nešto. U odnosu sa partnerom možete delovati nezainteresovano ili distancirano.

RAK

Danas se pred vas mogu postaviti situacije koje ćete morati brzo da rešavate. Ukoliko radite, ovo može biti vezano za dogovor sa saradnikom. Ili se može prebaciti u vaše emotivne odnose gde ćete morati da se objašnjavate sa voljenom osobom oko sitnica.

LAV

One ideje koje imate možete iskoristiti vezano za posao ako radite, ili se pak ako ne radite, posvetiti organizaciji druženja sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Povremeno ste napeti, pa bi vam prijalo da izbacite tu energiju kroz zabavu.

DEVICA

Danas ćete se posvetiti svim obavezama koje niste stigli da odradite u prehodnim danima. Neće ovoga biti puno, a i vi ste u dobrom raspoloženju, pa sve ide brže nego što ste očekivali. Stići ćete i da se spremite za susret sa prijateljima ili voljenom osobom.

VAGA

Jaka, podsticajna energija, pa ćete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Ništa vam nije teško, nosi vas talas optimizma i inspiracije, pa ćete i u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom biti dobro raspoloženi, spremni na ustupke.

ŠKORPIJA

Imate još obaveza koje morate odraditi, a onda se spremate na susret sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Budite sigurni da ćete danas verovatno potrošiti dosta, ali daleko od toga da ćete žaliti. Osećate se dobro i želite da svoje raspoloženje podelite.

STRELAC

Promenljivo raspoloženje, pa ćete se čas nadmudrivati sa ljudima oko vas, čas se povlačiti u sebe. Takav modus ponašanje će biti i prema voljenoj osobi, koja neće moći da pohvata šta se sa vama dešava Neki put stvarno umete biti teški.

JARAC

Razmišljate da li da poslušate jedan savet. Ostavite odluku za drugi dan ili makar za večernje sate, kada ćete biti odmorniji I bistrije glave. Prećutkujete neke stvari voljenoj osobi. Nemojte zanemariti partnerovu intuiciju…..

VODOLIJA

Razmišljate da li da reagujete na reči ili ponašanja od strane kolege ili prijatelja. Mislim da je trenutno najbolje da sačekate dalji rasplet događaja. Možete uživati u nečijem društvu ako se opustite i budete otvoreniji i spremniji na komunikaciju.

RIBE

Neke ste stvari rešili i opuštate se. Sa lakoćom ćete prolaziti kroz komplikacije koje se mogu postaviti pred vas, bilo da su one u poslovnom, materijalnom ili emotivnom segmentu. Prema voljenoj osobi pokažite više dobre volje.

Izvor: prva.rs