Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je u junu prisustvovao koncertu Tanje Savić u Novom Sadu gdje se čak popeo na binu, naručio pjesmu za svoju dušu, a sinoć u Banjaluci nije mogao da dobije ni pozdrav od Savićeve. Uzaludni su bili Stanivukovićevi pokušaji, pjevačica ga nije ni pogledala.

Ko je posvađao Savićevu i Stanivukovića?

 
Nakon što je u javnost dospio eksplicitni video snimak Ivana Begića sa nepoznatim muškarcem za koga se i danas sumnja da je u pitanju gradonačelnik Draško Stanivuković, a koji nije demantovao ove navode, pjevačica Tanja Savić, koju su takođe dovodili u vezu sa Stanivukovićem na sinoćnjem nastupu u banjalučkoj Kafani nije se ni obratila Stanivukoviću.

Nakon pitanja novinara da li je sa Stanivukovićem, „Moje srce je u Banjaluci“ glasila je jedna od izjava popularne pjevačice koju je dala prije neko što je u javnost dospio eksplicitni video.

a mladi gradonačelnik jednom aferom gasi drugu, banjalučanima je to sinoć bilo jasno.

Od ljubavi do mržnje zaista ima tako malo, kako je to navedeno u jednoj pjesmi, a da je Savićeva neku sinoć posvetila Stanivukoviću, to nam ostaje enigma s obzirom da se ona koju je nekada pjevala gradonačelniku nije čula.

Izvor: banjalučkeprice.net