Nakon što je u javnost dospio eksplicitni video na kom se nalazi Ivan Begić i nepoznati muškarac za koga javnost i dalje sumnja da je u pitanju gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, a koji ove navode ni nakon mjesec dana nije demantovao, neraskidiva veza između ova dva saborca je preko noći zaboravljena.

Begić je lajkovao jednu satiričnu Fejsbuk stranicu koja oštro osuđuje i ismijava rad gradonačelnika Stanivukovića. Međutim, pored ovoga jedan od poteza koji je izazvao pažnju javnosti je svakako promjena imena Fejsbuk stranice Ivan Begić u Svijet.info, očigledno u cilju zataškavanja gej afere.

„Danima na terenu, ispred i iza kamere“, kako je to Begić napisao na jednoj zajedničkoj fotografiji sa Stanivukovićem su danas samo prošlost.

U prethodnih nekoliko dana Begić je viđen sa kafi sa narodnim poslanikom iz reda PDP-a, Pericom Bundalom.

Podsjetimo da je Bundalo u sukobu sa poslanikom PDP-a Jelenom Trivić koja je kandidat za predsjednika Republike Srpske na predstojećim izborima ispred ove stranke.

Da li se Begić priklonio drugoj struji u PDP-u jer je olako zaboravljen od strane gradonačelnika Stanivukovića koji je podržao Trivićku?

Da se u PDP-u radi na suptilnom odbacivanju Ivana Begića i zataškavanju gej afere potezima koji su privukli pažnju javnosti u protehlih nekoliko dana, sasvim je očigledno.

Izvor: banjaluckeprice.net