Posljednjih mjeseci opšta je poplava lažnih tviter naloga pod imenima funkcionera i simpatizera SNSD-a koji na najpogrdniji način blate od Milorada Dodika do „običnih tviteraša“ koji komentarišu politiku.

Sve je počelo sa vulgarnim pojavljivanjem lažnih naloga novinara ATV-a, zatim je u samo nekoliko dana otvoreno na desetine naloga sa svim varijantma imena Gorica Dodik i Milorad Dodik da bi se u posljednja 24 časa pojavila poplava naloga koji najgrublji i vulgaran način vrijeđaju te ljude sa stvarnim nalozima i imenom i prezimenom na mrežama.

Prvi iz opozicije koji je osudio takvo ponašanje je odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka, i blizak saradnik gradonačelnika – Dragan Milanović koji je na tviteru napisao: „Dokle više, maloumnici misle da se na ovaj način neko afirmiše a neko diskredituje, Botovi, ma čiji bili, su obična marva“.

Opšte je poznato da je prvi sa „lažnim nalozima i mrežama“ prvi počeo njegov stranački šef Draško Stanivuković još prije nekoliko godina i pred izbore 2018. godine.

Nakon toga uslijedila je „poplava botova“ sa svih strana ali ova posljednja pojava na tviteru prevrišla je svaku mjeru.

Autor: Faktormagazin.ba foto; tviter