Ivan Begić, bivši odbornik PDP-a iznio je danas teško optužbe na račun Milana Radovića, poslanika SDS-a.

On je Radovića optužio da je na čelu “političke kriminalne grupe”, te da mu je Jelena Trivić obećala mjesto premijera u slučaju pobjede na izborima

“Postoji kriminalna grupa, politička, na čelu koje je Milan Radović, narodni poslanik. On je sad u SDS-u, a geneza psihološkog problema Radovića seže od izbora 2018. godine, pa je Radović ušao u DNS-a u nadi da će dobiti mjesto premijera. Kada nije dobio to mjesto, Radović je odlučio da pređe u SDS da bi bio premijer. Na tom putu smetao mu je jedan čovjek i kandidatura Stanivukovića, jer on ne bi dozvolio da jedan takav kriminalan bude premijer pa je Radović svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima nastojao da diskredituje Stanivukovića i kandidaturu ustupi Jeleni Trivić koja mu je obećala da će biti premijer u slučaju pobjede na izborima”, kaže Begić i dodaje:

“Egzekutor Milana Radovića je Goran Suvara i je napravio nekoliko portala sa ciljem diskreditacije. Imamo svu dokumantacije- Ukoliko Radović ne podnese ostavku na mjesto narodnog poslanika, ja ću obaviti “skinšotove” mojih poruka i telefonskih poziva u kojim mi je sve ovo priznao o čemu sam govorio.”

Izvor: ATV