Da nešto ne štima između perjanica PDP-a, odavno se spekuliše, a sada je ta priča dobila i potvrdu. Između Draška Stanivukovića i Jelene Trivić, pukla je tikva, a svoje neslaganje više nisu mogli da sakriju.

Da su njihovi odnosi samo predstava za javnost, postalo je jasno nakon gostovanja Jelene Trivić na jednoj federalnoj televiziji.

Tako se narodni poslanik i kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske obrušila na Draška Stanivukovića, te istakla da ona nije neko ko “pravi skandale i šou”, te da gradonačelnik to može da radi.

“Ja nisam neko ko će praviti šou ili neki skandal, nisam takav tip, to meni ne leži. Draško može da radi neke stvari koje meni ne leže”, rekla je Jelena Trivić za jednu federalnu televiziju.

Stanivuković, ne krije svoje razočarenje, te ističe da je “pretrpio dosta od svojih prijatelja i saboraca”.

“Ja sam uvijek da svako iskaže svoje mišljenje. Poslali su mi ljudi tu vrstu izjave, može biti da to neko na taj način vidi i da se neko u takvoj vrsti politike kako je god nazvao nije prepoznao. Ne mogu reći baš ni da mi je to prijalo, ali mora čovjek da istrpi i ja joj kao njen prijatelj i saborac želim najviše uspjeha u svim budućim aktivnostima koje slijede. Navikao sam da istrpim riječi koje mi manje prijaju, riječi koje ne smatram da su istina u datom trenutku, ali to je politika i to je život i čovjek moram da se nosi nekad sa onim što mu manje prija. To ne remeti moju punu podršku i moju snagu da se izdignem iznad onog što mi manje prija radi jedinstva i višeg cilja. Pretrpio sam ja dosta od svojih saboraca i prijatelja, bilo je takvih riječi od više saboraca i prijatelja, ali valjda je to sastavni dio života i politike. Meni je drago što sam smogao snage, iako sam mlađi od svih, da nikada ne kažem tako nešto, da se suzdržim, da pretrpim i istrpim. Možda ću i ovog trenutka smoći snage da na neki način kažem da je to bilo nesvjesno da se to kaže na taj način i manje promišljeno”, rekao je gradonačelnik Banjaluke.

Izvor: ATV