U Skupštinu Srpske ovih dana stići će paket i to sa poklonima za narodne poslanike. Njih 82 dobiće po jedan USB stik. Međutim, jedan poslanik ostaće bez poklona.

Na ovu ideju došao je Boris Grujić. U žižu javnosti dospio je nakon što je na njega nasrnuo narodni poslanik Nebojša Vukanović na skupu njegovog pokreta. Tada je Grujić pokušao da pita Vukanovića otkuda mu i kako je preko granice prenio 50.000 evra, kojima je od njega i Gorana Suvare kupio prazan USB stik. Grujić u saopštenju kaže da je na ideju došao zajedno sa Suvarom, i objasnio zašto Vukanović neće dobiti poklon.

“Suvara mi duhovito kaže da smo prodali USB stik Vukanoviću, a da su ostali poslanici ostali uskraćeni za USB stikove. U potpunosti se slažem. Moramo biti korektni prema svim narodnim poslanicima. Pričamo dalje i pravimo dogovor. Poklonićemo svim narodnim poslanicima po jedan USB stik, ukupno 82 USB-a, osim Nebojše Vukanovića. On već ima USB koji je kupio za 50.000 evra”, kaže Grujić.

Boris Grujić i Goran Suvara su prije nekoliko godina Nebojši Vukanoviću prodali prazan USB za 50.000 evra. Vukanović je mislio da se na tom USB nalaze dokumenti koji bi, navodno mogli da naštete pojedinim licima iz vlasti. Sve to je, nedavno potvrdio i SDS-ov načelnik Sokoca Milovan Bjelica.

“Meni je žao gospodina Vukanovića, sutra bi da vodi državu, da bude član Predsjedništva, a kupi prazan stik za 100.000 maraka. Ne treba ništa dalje, kaže Bjelica.

“Ja neću da otvaram njegov prljav veš”, odgovara Vukanović.

“Odakle 100.000 maraka da se da”, pita Bjelica.

Na ove tvrdnje Vukanović nije odgovorio ni Milovanu Bjelici ni Borisu Grujiću. To ga je razljutilo, ali kad on posegne za telefonom i snima i to najviše zvaničnike Srpske u tome ne vidi ništa sporno. Dosad je nezabilježeno da narodni poslanik nasrne na jednog građanina, ali kada je Vukanović u pitanju ništa čudno, poručuje Boris Grujić.

Izvor: ATV