Pripadnici pojedinih znakova Zodijaka kreću put ostvarenja svojih ciljeva. Neki će pak imati poteškoće da se usresrede na pravi problem. Šta su zvezde spremile za vas? Proverite.

OVAN

Zaokupljeni ste prioritetima i ne želite da trošite vreme na ono što smatrate nebitnim. Ipak, pokušaćete da pomognete kolegi. Pokušavate da razumete emotivnog partnera, ali trenutno sa njim ne nalazite lako zajednički jezik. Neke stvari vam smetaju.

BIK

Trudite se da budete bolje raspoloženi i da se više aktivirate na poslu, jer ste svesni da ste u zaostatku. Pokušavate da ispravite utisak koji ste ostavili kod jedne osobe koja vam je simpatična, i to na taj način što ćete aktivirati jaču komunikaciju sa njom.

BLIZANCI

Mutni oblaci su se razišli i vi ste ona stara osoba, raspoložena i za posao, ali i za neke drage ljude. Ovaj dan iskoristite da nadoknadite propušteno, a ako je potrebno da se izvinite nekom, obavezno to učinite. Trudite se da popravite utisak kod simpatije.

RAK

Vaša jača inicijativa može pokrenuti dogovor ili posao koji već izvesno vreme koči ili stagnira. Nema razloga da budete lažno skromni, ovo je vaša zasluga. Inicijativa stoji i u emotivnom segmentu, skupite hrabrost i pozovite osobu koja vam se dopada.

LAV

Potrebno je da prikupite informacije da biste mogli da realizujete ono što ste pokrenuli. Nema razloga za povlačenje pred nečijim rečima, pogotovo ako ova osoba nastupa suviše nadmeno. Popodne najradije provodite kod kuće sa partnerom.

DEVICA

Bolje ćete se snalaziti u emotivnim nego u poslovnim relacijama. Moguće je da ćete prioritete vezane za posao odložiti, a da ćete se više posvetiti komunikaciji sa osobom koju ste upoznali preko posla. Svejedno, dan će biti zanimljiv i ispunjen.

VAGA

Uspeli ste da savladate nestrpljivost i trudite se da na drugačiji način pristupite rešavanju problema. Ovakvu taktiku primenite i u odnosu sa voljenom osobom ili emotivnim partnerom. Lako se može doći do rešenja, i to na obostrano zadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Rešili ste da se okrenete isključivo ka onome od čega vidite korist. Trudićete se da nadoknadite zaostatke koje vučete u jednom projektu. Pravi je trenutak za tako nešto, jer možete uraditi mnogo više nego što ste očekivali. Ljubav slabo, klacka.

STRELAC

Danas lako dolazite do dogovora u poslovnom segmentu, pa je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Slična je situacija i u emotivnom delu, danas se možete angažovati oko nekog ko vam je simpatičan i zanimljiv i dogovoriti viđenje.

JARAC

Danas imate mnogo uticaja na sve ono što se dešava u poslovnoj okolini. Neke nejasnoće su nestale, vi se osećate odlično i pravi je trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Lako dolazite do dogovora I sa emotivnim partnerom.

VODOLIJA

Potrebno je da povučete ručnu kočnicu. Suviše ste brzopleti i burno reagujete na sve, pa možete bespotrebno stvarati tenziju i u svom poslovnom, ali i u ličnom okruženju. Jasno je da vas neke stvari muče, ali to nije razlog da pravite dodatne probleme.

RIBE

Nemate velikog uticaja na okolnosti, ali makar uspevate da ih pratite i da se uklopite. Možda ono što dolazi danas do vas i nije baš po vašim očekivanjima, ali trenutno ne može više od ovoga. Malo bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

Izvor: prva.rs