Moguće je da vas očekuje iznenađenje

Februar je magičan mjesec ljubavi, nježnih emocija i romantičnih vibracija, a na Dan zaljubljenih očekuju nas strastvene i senzualne iskre.

U vazduhu vladaju emotivnost, osjećajnost i senzualnost, dok energija Mjeseca donosi zadovoljstvo, a Venera u Jarcu otvara srce za neke lijepe promjene.

Seksualna energija će biti pojačana. Zemljana energija Jarca učiniće vaš ljubavni život stabilnijim, tako da ne morate brinuti o velikim promjenama tokom ovog perioda.

Ako ste slobodni, ovo je možda pravo vrijeme da istražite svoje mogućnosti.

Međutim, ako ste u vezi, ovo je period velikih strasti.

Konjunkcija planeta romanse – Venere i planeta moći – Marsa donosi mnogo strasti.

Komunikacija će biti sjajna, razgovori mogu otkriti neke nove uvide.

Blizanci

Vaša sposobnost da se mijenjate i prilagođavate je ono što vam pomaže da budete pozitivni. Na Dan zaljubljenih izbjećete napetost, a imaćete i nevjerovatno samopouzdanje zahvaljujući Mjesecu u samouvjerenom Lavu koji se kreće ka vašoj trećoj kući.

Ovo će vam dati samopouzdanje koje vam je potrebno da poboljšate svaku situaciju na romantičnom planu.

Ako ste slobodni, vaš šarm i karizma može privući sjajne ljude. S druge strane, ako ste u vezi, osjećaćete se još više povezani sa svojim partnerom.

Na početku dana stvari možda neće izgledati tako jednostavne, ali vaša prirodna energija pomoćiće vam da lakše upravljate raznim situacijama.

Mjesec u znaku Lava biće podsjetnik da se sjetite razloga zašto trebate biti zahvalni i radosni.

Ovo će vas potaknuti da budete kreativni čak i u nekim frustrirajućim trenucima.

Škorpija

Jeste li spremni za intimnu transformaciju?

Ne samo da će Jupiter (planet sreće i obilja) ovog dana biti blagonaklon prema vama, već će to biti i prilika da uživate u svim dobrim promjenama koje ste do sada manifestovali u svom ljubavnom životu.

Ako ste slobodni, Dan zaljubljenih može to promijeniti. Međutim, ako ste u vezi, stvari na intimnom planu mogu postati bolje, a to će donijeti pozitivne promjene i u budućnosti.

Pošto je Jupiter u vašoj petoj kući, doživjećete mnogo slavlja za Dan zaljubljenih. Možete pripremiti pravu romantičnu zabavu.

S obzirom na to da je Uran u vašoj sedmoj kući, moguće je da vas očekuje iznenađenje.

Izvor. aloonline.ba