Približio se kraj radne nedelje. Neke horoskopske znake očekuje buran dan, dok će drugi moći da se opuste i uživaju u plodovima svog napornog rada.

OVAN

Danas će se više stvari u poslovnom segmentu pokrenuti odjednom. U isto vreme vam prija što ste ovoliko angažovani, ali se bojite da li ćete uspeti da završite sve na vreme. Malo je verovatno da ćete videti voljenu osobu, iako želite da je u vašoj blizini.

BIK

Osećate priliv pozitivne energije i lakše izlazite na kraj sa nagomilanim poslom nego do sada. Kao da ste rešili da se nekim stvarima posvetite na drugačiji način i to daje rezultate. Partner može biti iznenađen vašom inicijativom i raspoloženjem.

BLIZANCI

U potpunosti ste nestrpljivi da se neke stvari završe. To što biste vi voleli sve preko reda je jedna stvar, da li je to moguće je druga. Svidelo vam se to ili ne, morate da čekate. Ipak, u emotivnom segmentu je vreme da se pokrenete prema simpatiji.

RAK

Kolegijalna okolina je tako uzavrela da je pitanje kako ćete uspeti da sve izgurate. Svi nekuda žure, svi nekuda jure, smetate jedni drugima i unosite nemir i napetost. Ipak, za divno čudo, sve do kraja dana dolazi na svoje mesto. Emotivni segment je u drugom planu.

LAV

U poslednjem trenutku završavate jedan posao. Skinuli ste veliku brigu sa vrata i drugi deo dana ćete iskoristiti da se posvetite emotivnim potrebama. Tu imate razloga da budete zadovoljni – neko ko vam se dopada vam posvećuje punu pažnju.

DEVICA

Baš vam se nezgodno namestilo da morate da uradite više posla nego tokom cele prethodne nedelje. A taman ste mislili da ćete moći da se opustite. Nećete uspeti da sa voljenom osobom provedete onoliko vremena koliko ste planirali.

VAGA

Neke obaveze ste prolongirali i nadali se da to neće biti primećeno. Kao što to uvek i biva, baš to je sada neophodno da bude završeno. Nervoza je prisutna, kao I užurbanost. Preterujete u nekim ponašanjima prema osobi koju volite.

ŠKORPIJA

Očekujete uslugu od strane prijatelja ili kolege i više je nego verovatno da će ovo i biti realizovano. Nestrpljivost u emotivnom segmentu jer jako želite da pokrenete priču sa osobom koja vam se stalno provlači kroz misli.

STRELAC

Danas su vaše reakcije u neskladu sa trenutnom situacijom. Naime, previše burno i dramatično reagujete na nešto što nije vredno pomena. Nemojte kvariti kolegijalne odnose. U emotivnom segmentu situacija ide na bolje, naročito u večernjim satima.

JARAC

Ono što se dešava u poslovnom segmentu nije u skladu sa vašim planovima, i vi ćete morati da se snalazite u situacijama koje vam ne idu na ruku. Ne brzajte, jer ćete samo otežati sebi. Uživate u pažnji od strane emotivnog partnera.

VODOLIJA

Jednu finansijsku obavezu uspevate da završite i sada možete da se opustite. Napetost koju vučete iz prethodnih dana može se odraziti u kontaktu sa nekim ko vam je poslovno bitan. Pokušajte da smireno reagujete na provokacije emotivnog partnera.

RIBE

U poslednjem trenutku, onda kada ste već mislili da će vam jedan dogovor ili posao iskliznuti iz ruku, sve dolazi na svoje mesto. Obećanje jačeg finansijskog priliva dodatno će vas obradovati. Želite da se posvetite voljenoj osobi, ali ćete imati malo vremena.

Izvor: prva.rs