OVAN

Malo ste nepripremljeno ušli u današnja dešavanja. Previše očekujete od drugih i možete biti neprijatno iznenađeni činjenicom da se dogovori ne poštuju. Trudite se da pokrenete promene koje bi dovele do rešenja. Čudna komunikacija sa partnerom.

BIK

Dobijate informacije koje vas ne raduju. Morate da vršite promene u planovima što vam u ovom trenutku nikako ne odgovara. Pritisak obaveza i zaduženja je veliki. Ipak, potrudićete se da nađete vremena za voljenu osobu.

BLIZANCI

Danas možete na lakši način završiti jednu obavezu. Samo je pitanje da li ćete imati dovoljno energije jer ste već umorni od svega što se događa. Takođe, prilika je da neki nesporazum ili sitnu neusaglašenost sa osobom koja vam je bitna dovedete u red.

RAK

Premalo pažnje posvećujete obavezama i onome što morate uraditi. Misli su vam okrenute ka nekim emotivnim dešavanjima. Ne kažem da vaši problemi ili lepi događaji u ličnom životu nisu bitni, ali ne smete zanemarivati ono na šta ste se obavezali.

LAV

Komunikacija zateže u svim segmentima. Ja bih savetovala da ne odustajete od neke priče, već da je danas obavite jer ni period na dalje nije savršen, tako da ne postoji bolje vreme od ovoga. Emotivni partner je nervozan, a i vi reagujete na sve lako.

DEVICA

Vodite računa kako komunicirate sa drugima. Ne budite isključivi niti potencirajte samo na svojoj strani priče, već otvoreni i za predloge i sugestije od strane ljudi sa kojima dolazite u kontakt. Imate tendenciju da prebacujete partneru nešto što i vi radite.

VAGA

Dobar je trenutak da prihvatite nečiju ponudu. Možete imati predomišljanja, ali suština je da je u ovom momentu to najbolje za vas. Tmurno raspoloženje tokom ovog dana pa vam se može činiti da su stvari crnje nego što one zaista i jesu.

ŠKORPIJA

Nemojte očekivati da se neke stvari i situacije „razmrse“ same od sebe, već se aktivirajte. Ako budete pustili drugima da vode, ostaćete na zapećku događaja. I u odnosu sa voljenom osobom nemojte dopustiti da se između vas dvoje uvuče ćutanje.

STRELAC

Potrudite se da budete prisebni, i pored toga što ste opterećeni razmišljanjima o daljem razvoju situacije. Sada je bolje ne delati, nego učiniti nešto u brzini ili želji da što pre izađemo iz nekih problema. Sačekajte malo. Povlačenje iz komunikacije sa partnerom.

JARAC

Još jednom ste prećutali nešto zarad korektnih odnosa. No, ovaj put će vam to teže pasti. Čekate svoj trenutak i mogućnosti da konačno nekim ljudima kažete šta zaista mislite o njima. U nekim stvarima preterujete, to se emotivnom partneru ne dopada.

VODOLIJA

Znate da vam kolege ne žele loše stvari, pa ćete uspeti da pređete preko njihovih neodmerenih izjava. Ipak, moraćete da prokomentarišete da takvu vrstu lakomislenog ponašanja više nećete moći da tolerišete. Slabo razumevanje između vas i voljene osobe.

RIBE

Neko vas ubeđuje da biste trebali da promenite način ponašanja ili stavove. Uzmite ovo u obzir i razmislite, jer je rečeno sa najboljom namerom. Moguće je da drugi u ovom trenutku vide više od vas. Nastavlja se period intenziteta sa voljenom osobom.

Izvor: prva.rs