U vječitom derbiju na finalu Kupa Radivoja Koraća ponovo smo gledali salve uvreda na obje strane.

Navijači Partizana su udarili na porodicu Nebojše Čovića, dok su “delije” vrijeđale trofejnog srpskog trenera na klupi crno-bijelih Željka Obradovića.

Ipak, najnoviji snimak sa posljednjeg meča između večitih rivala sigurno će izazvati potrese.

Naime, na snimku koji se brzinom svjetlosti proširio na navijačkim stranicama vidi se kako predsjednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, maltene učestvuje u pogrdnom skandiranju upućenom Željku Obradoviću.

Na utakmici je osvanuo i transparent upućen treneru Partizana “Željko Obradović – državni projekat”. Ono što će sigurno izazvati ogromnu polemiku među navijačima jesu upravo izjave Nebojše Čovića prethodnih dana, koji je isticao kako klub nema ništa sa spornim transparentom, te da je spreman da pozove Obradovića i Savića na kafu, piše Objektiv.rs.

– Na raspolaganju sam, mi ne funkcionišemo po principu autoprojekcije, nismo angažovali crnogorsko-srpske autore da nam pljuju porodice, niti smo pravili transparente, niti Delije kao navijačka grupa spadaju u tu kategoriju da sa njima možete da tako nešto dogovorite i napravite. Imali smo autoprojekciju u izjavi dotičnog. To je zlo koje se širi, koje širi mržnju, to je vrlo prosto, prvo vrijeđanje opomena, drugo vrijeđanje opomena, treće vrijeđane sudije skidaju pištaljke i idu u svlačionicu. Ne nastavlja se utakmica dok ne bude tih egzibicionista i frustriranih likova. Koristim priliku da pozovem mog prijatelja Željka Obradovića i nekada našeg igrača, Savića, da zajedno sa mnom i našim direktorom sjednemo i popijemo kafu i da proanaliziramo šta se dešavalo – rekao je Čović na gostovanju “B92”.

Snimak onoga što se desilo u “Čairu” možete da vidite u nastavku:

Izvor: Agencije/ATV