Draško Stanivuković se ne miri sa porazom na izborima za članove mjesnih zajednica u gradu koji vodi. Iako i neki opozicionari tvrde da je ovo lični poraz Draška Stanivukovića, on to ne prihvata. Nedjeljni debakl za njega je sitan gubitak.

“Najbolji lijek ako neko smatra da je to odraz mene, što apsolutno nije ja sam pozvao, idite u opoziv”, kaže gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.

Pokazali smo snagu stranke, jasna je potpredsjednica SNSD-a. Ovo je, kaže Željka Cvijanović, dobra osnova za naredne političke korake.

“Politika je takva da ona uvijek podrazumijeva da dobro komunicirate sa građanima i nikada ne zaboravite da su oni na prvom mjestu i mi kako trebamo njima tako i oni nama da bi smo odradili posao i ja mislim da smo tu sinergiju pokazli ovaj put u Banjaluci”, kaže Željka Cvijanović, potpredsjednik SNSD-a.

U mjesnoj zajednici iz koje dolazi aktuelni predsjednik Srpske Željka Cvijanović, većinu je osvojila koalicija okupljena oko SNSD-a. Zanimljivo je i to da je vladajuća koalicija opozicionare porazila i u naselju odakle je njihova perjanica Jelena Trivić, ali i najbliža saradnica banjalučkog gradonačelnika, Milada Šukalo. Sva mjesta u Savjetu tih mjesnih zajednica pripala su koaliciji okupljenoj oko SNSD-a. Ta koalicija je  pobijedila u više od  85 odsto mjesnih zajednica, što jasno govori o tome koliko podršku imaju u najvećem gradu Srpske.

Izvor: ATV