U Republici Srpskoj narednih dana biće promjenljivo i umjereno oblačno vrijeme, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra ujutru biće oblačno uz slab snijeg na planinama i ponegdje u nižim predjelima na istoku, dok će na jugu biti suvo i umjereno oblačno uz sunčane periode.

Prije podne padavine će prestati pa će tokom dana biti pretežno oblačno i suvo, a na jugu Hercegovine sunčano i vjetrovito.

Uveče će na sjeveru doći do postepenog razvedravanja, uz sve hladnije vrijeme.

Јutarnja temperatura vazduha biće od minus tri do jedan, na jugu do tri, u višim predjelima i na planinama od minus sedam stepeni Celzijusovih.

Dnevna temperatura vazduha biće od dva do šest, na jugu do devet, u višim predjelima od minus tri stepena Celzijusova.

U srijedu, 2. marta ujutru biće vedro i hladno uz umjeren mraz. U centralnim i istočnim krajevima biće umjereno oblačno, a tokom dana sunčano vrijeme uz malu oblačnost, a na istoku nešto oblačnije.

Јutarnja temperatura vazduha biće od minus osam minus dva, na jugu do dva stepena, u višim predjelima od minus 11, a dnevna od tri do osam, na jugu do 11, u višim predjelima od minus tri stepena Celzijusova.

U četvrtak, 3. marta, ujutru biće vedro i hladno uz umjeren mraz, na jugozapadu sa malom oblačnošću, a tokom dana sunčano vrijeme i malo toplije.

Uveče će biti pretežno oblačno i suvo vrijeme.

Јutarnja temperatura vazduha biće od minus sedam do jedan, u višim predjelima i na planinama od minus 10 stepeni Celziusovih, a dnevna od minus tri do četiri, na jugu i sjeveru do 11 stepeni Celzijusovih.

Autor: SRNA/RTRS