Nakon izjave Gorana Suvare kako ima provjerene informacije da je predsjedniku DNS-a Nenadu Nešiću tražen novac da bi bio prihvaćen u opoziciji, oglasio se i lider DNS-a. Nešić je priznao kako je od opozicije dobijao raznorazne ponuda na mjesto unutrašnjih poslova, ali da nije došlo do konkretnog dogovora.

Nešić se osvrnuo i na proteste koji su prošle godine održani u Banjaluci te rekao kako zna ko je iskoristio taj miting kako bi sebi obezbijedio podršku naroda. Kaže, na TV duel sa Vukanovićem bi rado pristao, ali da to bude isključivo na srpskim televizijama jer Vukanović odavno ima kvalifikaciju kao srpski “Željko Komšić”.

,,Pristao bih na TV duel sa Vukanovićem ali isključivo na srpskim televizijama jer za razliku od njega ja ne želim da se udvaram i da budem uzdanica federalnih medija i bošnjačkih političara. Za mene je Republika Srpska svetinja, a gospodin Vukanović sve čini da bude srpski Željko Komšić’’, rekao je Nešić za televiziju Herceg RTV-a.

Goran Suvara rekao je kako je Nenad Nešić Nebojši Vukanoviću dao 30.000 KM za proteste prošle godine. Nešić ovu tvrdnju koju Suvara iznosi nije htio komentarisati.

,,Zna se ko je iskoristio taj miting da bi podigao sam sebi neki moral kako bi imao neku veliku podršku u narodu’’, Nešić je kratko prokomentarisao aludirajući na Nebojšu Vukanovića.

Podsjećamo, Goran Suvara je juče za televiziju Herceg RTV-a rekao da ima pouzdane i provjerene informacije kako je predsjedniku DNS-a Nenadu Nešiću tražen novac da bi bio prihvaćen u opoziciji. Rekao je kako je to bila ideja Milana Radovića i Jelene Trivić.

Izvor: banjaluckeprice.net