Astrolog Ana Rakić otkriva šta vas očekuje na planu ljubavi

Ovan

Nailazite na nerazumevanje okoline i imate utisak da neko od saradnika ne ceni dovoljno Vas napor i zalaganje. Ponekad treba prihvatiti teže okolnosti, kako biste eliminisali mogućnost ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju Vaše osnovne kriterijume. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralaštvo, kao i da se distancirate od osobe koja Vas dodatno opterećuje. U ljubavnom odnosu pokušavate pravilno da sagledate različite aspekte partnerovog ponašanja, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa, već sačekajte da se stišaju uzavrele strasti. Dobro rešenje ili istinu je moguće sagledati, tek sa određene emotivne distance.

Bik

Neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje prema saradnicima, ali Vi se oglušujete o prateće komentare. Stalo Vam je da ostvarite uspešne rezultate i da poboljšate svoju finansijsku poziciju. Vešto pronalazite zaobilazna rešenja i ne pristajete na ultimativne ponude. Umete da nametnete svoje profesionalne ciljeve i visoke kriterijume. U ljubavnom životu mislite da su svi problemi ostali iza Vas. Ipak, neko može da Vas iznenadi na neugodan način. Nema razloga da preuveličavate svoju ulogu ili emotivne potrebe pred voljenom osobom. Ukoliko ste mladi ili slobodni, previše očekujete od jednog susreta koji neće u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja.

Pixabay
 

Blizanci

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U poređenju sa svojim saradnicima često vodite »glavnu reč« i umete da ostvarite dobru poziciju. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji Vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečije ponašanje i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom.

Rak

Delujete odlučno u svojim namerama i imponuje Vam saznanje da okolina podržava Vaše ideje. Novo saznanje pozitivno utiče na Vašu profesionalnu orijentaciju. Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup pred saradnicima. Obratite pažnju na mogućnost partnerskog udruživanja u dužem vremenskom periodu. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju Vas pozitivnim raspoloženjem ili zanosom. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja Vas prati.

Pixabay
 

Lav

Uz svu ažurnost i odgovornost koju izražavate, ne možete u potpunosti da udovoljite svim svojim saradnicima. Neko Vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na propratne komentare ili na različita upozorenja. Povremeno osećate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Delujete uzdržano i ne želite da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja, stoga odlažete konačnu odluku. Čini Vam se da prolazite kroz novi »ljubavni suton«. Nedostaju Vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner često odsustvuje iz Vama nepoznatih razloga, tako da Vam uskraćuje svoju emotivnu pažnju. Potajno priželjkujete da se ostvari jedan romantičan susret .

Devica

Delujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procena, očekuje Vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Ipak, sve je moguće korigovati u skladu sa ličnom motivacijom i zadatim uslovima. Zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. U privatnom životu često na vrlo subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga da odbijate nečije ohrabrenje i prisustvo. Ponekad se nalazite u »emotivnom uzletu« ili u svom čudesnom svetu maštarenja. Važno je da verujete u sebe ili u stvari koje Vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

Pixabay
 

Vaga

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje Vaše želje ili mogućnosti.

Škorpion

Delujete snalažljivo i vrlo sugestivno na svoju okolinu, ipak to ne predstavlja dovoljan uslov ili garanciju za poslovni uspeh. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkom rešenju i da bolje zaštitite svoje poslovne interese. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama. Nalazite se u fazi ljubavnog uzleta i izuzetno Vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove« koje neko ne može da ispuni. Usmerite svoju pažnju prema vedrim temama, uvek postoji »lepši deo stvarnosti.

Pixabay
 

Strelac

Postoje saradnici koji neprekidno unose dodatnu tenziju i na takav način otežavaju Vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da se opredelite za novu poslovnu viziju ili za pouzdanog partnera sa sličnim idejama. Nove informacije mogu da se tumače na različite načine, nemojte dozvoliti da Vas zavara prvi utisak. U ljubavnom životu vešto izbegavate intrigantne situacije. Postoje iznenadni događaji koji izmiču Vašoj kontroli ili nisu u skladu sa Vašim emotivnim potrebama. Partner Vas dodatno opterećuje svojim predstavama o događajima ili stvarima, koje po Vašem mišljenju deluju nevažno. Imate različite kriterijume i prioritete.

Jarac

Stalo Vam je da unapredite svoju poziciju i stil poslovnog izražavanja, kao i da ostvarite uspešnije rezultate. Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U društvu saradnika pokušavate da se nametnete, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate. Ponekad nije lako ostvariti emotivnu harmoniju, imate utisak da se lagano udaljavate od voljene osobe. Osećate emotivnu tenziju, ali ne želite da neko drugi rešava Vaše ljubavne dileme. Potrebna je određena hrabrost da se stvari nazovu pravim imenom ili da se odrede prave vrednosti. Ljubavna sreća je dostižna, ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog uticaja i prilagođavanja.

Pixabay
 

Vodolija

Nove informacije i događaji na poslovnoj sceni potvrđuju Vaša ambiciozna očekivanja. Delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete vodeću ulogu pred saradnicima. Stalo Vam je da u poslovnim pregovorima tačno definišete zajedničke odnose, pravila ponašanja ili deobu interesa. Želite da se izborite za što bolje poslovno-finansijske interese i uslove. Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono što drugima deluje teško ili nemoguće, za Vas predstavlja uigranu varijantu emotivnog potvrđivanja. Očekuju Vas prijatne promene i novi događaji u odnosu sa voljenom osobom.

Ribe

U skladu sa svojim perfekcionističkim zahtevima delujete zabrinuto zbog nečijih komentara, ali prvi utisak ume lako da zavara. Potrebno je da se vešto prilagodite na različite uslove poslovanja i da ostanete dosledni u svojim namerama. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja. U susretu sa saradnicima upotrebite svoje najjače adute. Imate utisak da partner olako prelazi preko nekih važnih događaja. Ponekad različita viđenja stvari ili događaja mogu da uslove ljubavni razlaz, ali i da stvore novu priliku za emotivno zbližavanje. Uz blisku osobu sve može da se ostvari i prevaziđe na dobar način, neka Vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajedničko ljubavno rešenje.

Izvor: 24sedam