Bivši odbornik PDP-a Ivan Begić naveo je u imovinskom kartonu da ima imovinu od ukupno 1.000 KM (automobil), kao i da nema baš nikakvih prihoda. Ipak, navodi da ima kredit od 10.000 KM. Nakon pojave eksplicitnog videa Begić je rekao kako mu je za isti traženo pola miliona maraka. Otkud novac i ko ga finansira?

Podsjetimo, Begićeva trenutna adresa prebivališta je i dalje kod Draška Stanivukovića. Da li Stanivuković osim smještaja svom nekadašenjem saborcu pomaže i materijalno s obzirom da se nalazi u nezavidnoj materijalnoj situaciji?

 

Podsjećamo, nakon što je u javnost dospio eksplicitni snimak doskorašnjeg odbornika PDP-a Ivana Begića, on je izjavio da mu je zbog istog snimka traženo pola miliona KM da se isti ne objavi. Mnogi i danas sumnjaju da je nepoznati muškarac na Begićevom snimku upravo gradonačelnik Stanivuković koji ove navode ni dan danas nije demantovao.

 
 

Podsjetimo, na društvenim mrežama i dalje kruži vijest kako je Ivan Begić nakon konferencije održane ispred Narodne skupštine Republike Srpske pretučen od strane nepoznatih počinilaca. Begić se ni danas nije oglasio, a ni demantovao ove navode.

Od čega živi Ivan Begić i kako je digao kredit ako nema prihoda, ko ga finansira?

Izvor: banjaluckeprice.net