Narodni poslanik, Nebojša Vukanović  želi da upravlja strnakama opozicije.

Analizirajući tekst iz novog broja Faktor magazina Nešić  potvrdio za Fakotor magazin – imena kandidata poznata, idemo samostalno na izbore  i poručio- SDS se BOJI Vukanovića“ detaljno je analizirao stanje u DNS-u i priznao:

„Hrabrio sam Jovičića da pokuša preuzeti DNS, ali je on pokazao da nema karakter i da je prava politička kukavica i poslušnik, i u narednim mjesecima potrudiću se da do kraja demaskiram njega i njegovu ulogu, jer narod i javnost moraju znati kakve su im namjere i u čijem interesu rade!“

Dakle, Nebojša Vukanović je pokušao „puč“ u DNS-u nagovarajući Radislava Jovičića da sruši Nenada Nešića koji mu nije po volji.

Sad kad mu to nije uspjelo, otvoreno najavljuje da će se obračunati i sa Jovičićem.

Nenad Nešić u izjavi za faktormagazin, a što je vjerovatno zaboljelo Vukanovića, rekao je kako se i u najvećoj opozicionoj stranci u Srpskoj boje poslanika iz Trebinja.

„Protiv gospodina Šarovića nemam ništa, mogu da kažem da njegovo političko iskustvo ima malo koji političar na političkom nebu u Republici Srpskoj. Ali, SDS se boji Vukanovića. Ne smiju da kažu šta misle, ne smiju da kažu ono što meni pričaju za njega – ne smiju njemu javno da kažu, nego čekaju da to neko drugi kaže, a to obično kažem ja. Zašto?! Pa meni taj Vukanović ne znači ništa. On je izabran na listi SDS-a i tu je bila još i Srpska radikalna stranka i Srpska radikalna stranka Republike Srpske. Vukanović najveću štetu pravi SDS i on je srpski Željko Komšić”, smatra Nenad Nešić.

Inače, novinar iz Crne Gore, Šeki Radončić gostujući na BHT-u sinoć je analizirao dolaske Nebojše Vukanovića u Crnu Goru i njegove aktivnosti u toj zemlji.

Radončić smatra da Vukanović radi, svjesno ili nesvjesno, za službe a da mu bivša vlast u Crnoj Gori , sigurno, nikada ne bi dozvolila da uđe u tu zemlju.

Autor:faktromagazin.ba, foto:faktormagazin.ba