Ovo je astro prognoza za dan koji je pred nama. Proverite da li je vašem horoskopskom znaku igra zvezda donela sreću ili poteškoće u poslu i ljubavi.

OVAN – Neke situacije vas teraju da žurite, naročito kada je novac u pitanju, troškovi, ulaganja, obaveze. Sedite, razmislite. Ne stvarajte tenziju sebi. Ovakav tip ponašanja može biti i u emotivnim relacijama. Nema potrebe za nervozom.

BIK – Dobar je trenutak da se ambicioznije upustite u dešavanja. Pred vama će se iznenada otvoriti interesantne poslovne situacije. Dan je dobar za nova poznanstva koja će se brzo i lako razbuktati. U vezama – jake strasti.

BLIZANCI – Energija ovog dana vam odgovara. Brza dešavanja u poslovnom segmentu, mnogo razgovora i vrlo aktivna saradnja sa kolegama. Trenuci koji će proleteti i u kontaktu sa voljenom osobom ili simpatijom. Dan koji vam prija.

RAK – Dobro je vreme da razmislite o narednom potezu. Ipak ne odugovlačite previše, neke situacije čekaju da im se posvetite. Napravite dobar plan rada da biste uspeli da sve završite. Stoje razmišljanja o nekom ko nije blizu vas.

LAV – Bićete zadovoljni dešavanjima jer će se danas mnogo toga pokrenuti. Neke novosti vam unose pozitivno uzbuđenje i imate osećaj da ćete stići do svojih ciljeva. Dobro vreme za komunikaciju sa suprotnim polom. U vezama – blaga tenzija.

DEVICA – Dobro vreme za dogovore, ali ćete morati da se prilagodite i pristanete na pojedine ustupke. Ipak, to neće umanjiti kompletan utisak koji je pozitivan po vas. U emotivnom segmentu partner traži više vaše posvećenosti i vremena.

VAGA – Imate osećaj da je vaše vreme stiglo i da samo malo fali pa da se neke situacije pokrenu. Prihvatite ponudu za susret ili dogovor. U emotivnom delu stoji jako privlačenje prema jednoj osobi, ali za sada ne povlačite nikakve poteze.

ŠKORPIJA – Škorpije će se uglavnom baviti ličnim pitanjima i privatnim obavezama. Ovo će biti prioritet i ostavićete malo vremena za redovne poslove. Osećate jako privlačenje prema jednoj osobi i želećete da više pokrenete situaciju.

STRELAC – Malo ste zabrinuti zbog odvijanja jedne poslovne situacije. Bojite se da se nešto ne pojavi što bi moglo da vas blokira ili uspori. Neko pokušava da flertuje sa vama ili da ostvari komunikaciju. Nesigurni ste, imate nedoumice.

JARAC – Svesni ste da ćete uspeti da ostvarite nešto što ste planirali, samo čekate da se situacija pokrene. A to se može dogoditi i danas. U emotivnom delu – jako vam prija komunikacija sa osobom koja je po energiji slična vama.

VODOLIJA – Suviše se bavite stvarima koje ne možete promeniti. Ili trošite dragocenu energiju pokušavajući da razotkrijete detalje koji su trenutno skriveni od vas. Brzo ćete saznati istinu. Dobar odnos sa emotivnim partnerom.

RIBE – Osećate pozitivno uzbuđenje i nadahnuće. Priželjkujete brzo napredovanje u nekim poslovnim dešavanjima i danas ih možete i pokrenuti. Senzualna energija u emotivnom delu. Potreba da sa partnerom provodite više vremena.

Izvor: prva.rs