Kakav je dan pred vama, šta kažu zvezde?

OVAN – One poslovne situacije koje ste pokrenuli, sada imaju svoj završetak i razrešenje. Bićete zadovoljni dešavanjima. Vaše poslovne strategije su dobre. U potpunosti ste povezani sa voljenom osobom. Uživanje i zadovoljstvo.

BIK – Danas vam se savetuje više opreza i neulaženje u bilo kakvu vrstu rizičnog ponašanja, naročito kada je novac u pitanju. Posvetite se osobama koje su vam bliske, potrebna vam je njihova podrška i zajednički opušteni trenuci.

BLIZANCI – Budite promućurniji u svakoj vrsti dogovora, pa i u komunikaciji sa najbližim saradnicima. Ako vas brine reakcija šefova na vaš propust iz prethodnog perioda, ovo će proći bolje od očekivanog. Partner može biti neuobičajeno ljubomoran.

RAK – Možete se danas izgubiti u mnoštvu planova i malo uraditi. Ne preuzimajte na sebe mnogo obaveza, jer postoji verovatnoća da ni jednu ne završite do kraja. Emotivni segment funkcioniše odlično, lepi kontakti sa voljenom osobom.

LAV – Nećete biti zadovoljni time kako se odvija jedan dogovor. Za sada pustite da druga strana usmerava situaciju. Neraspoloženje u emotivnom segmentu posledica je neispunjenih očekivanja. Preosetljivi ste trenutno.

DEVICA – Neki lični problemi će vam odvlačiti pažnju od posla. Moguće je da je u pitanju zabrinutost za nekog od članova porodičnog domaćinstva. Ili ćete vi pak biti u emotvnom ili zdravstvenom padu. Odmorite se i pokušajte da se opustite.

VAGA – Veliki broj poslovnih obaveza. Ipak, ništa od toga nije nerešivo, i vi ćete biti iznenađeni brzinom kojom uspevate da se izborite. Malo će vas oneraspoložiti neplanirani trošak. Zadovoljni ste u kom pravcu ide priča sa jednom osobom.

ŠKORPIJA – Suviše ste zaokupljeni ličnim pitanjima i ovo vam može odvlačiti pažnju od obaveza. Potrudite se da završite i pazite da ne pravite greške, jer ste skloni propustima. Sledi vam izuzetno podsticajan susret u popodnevnim satima.

STRELAC – Dan kada ćete mnogo vremena morati da izgubite na stvarima koje smatrate nebitnim. Bile one bitne ili nebitne – svakako ćete morati da ih obavite. Povremena komunikacija koju imate sa nekim vam je vrlo prirasla za srce.

JARAC – Nema razloga za neraspoloženje ako se nešto što ste planirali ne ostvari danas. Posvetite pažnju onim stvarima za koje vidite da idu ka realizaciji. Nemojte biti uznemireni zbog slabije komunikacije sa voljenom osobom.

VODOLIJA – Odličan poslovni dan je pred vama, imate dobre ideje, razmišljate vrlo kreativno i možete se posvetiti ciljevima koji su vam bitni. I u emotivnom delu ovo može biti jako podsticajno vreme za vas i voljenu osobu. Ne dozvolite rasprave.

RIBE – Nastavlja se vreme dobrih situacija u poslovnom delu, a prilika za zaradu će biti i danas. Ako danas provedete vreme sa voljenom osobom, osećaćete se bolje nego ikada pre. Kao da su mnoge vaše želje došle na dnevni red.

Izvor: prva.rs