Gaziti preko naroda do cilja. To je parola gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, koji je danas u mjestu Melina-Crno Vrelo pokazao svu svoju bahatost.

Nelegalno i uz prijetnju, počeo je radove na izgradnji rezervoara Melina.

Naime, bez građevinske dozvole i odobrenja korisnika parcele, preko koje prolaze radovi, a koja je u vlasništvu Ostoje Divljaka, počeo je radove.

“Na mojoj parceli su počeli radove bez građevinske dozvole i bez moje saglasnosti. Kada su moju parcelu uništili, onda su rekli da više neće da rade na istoj pa su prešli na drugu. Međutim, kada sam vidio šta rade od parcele tražio sam da mi plate naknadu, ali oni nisu htjeli da me ispoštuju te sam obustavio radove”, priča Ostoja Divljak.

Bahatost gradonačelnika, tu se nije zaustavila, pa je tako premjestio radove na drugu parcelu, te ponovo nasilnički prešao preko one čija je u vlasništvu porodice Divlja.

“Sada su uzeli parcelu pored moje i tu izvode nove radove, ali ponovo isti prelaze preko moje parcele. Ja sam stavio zabranu, upozorenje, gdje sam napisao da je to privatan posjed i da je pristup zabranjen. Međutim, gradonačelnik Stanivuković je tablu potrgao i bacio. Nasilno je ušao preko moje parcele”, dodaje Divljak.

Stanivuković uputio sramotne prijetnje.

“Tu nije bio kraj. Gradonačelnik mi je prijetio da će poslati inspekciju u svaku moju pirotehničku radnju”, navodi on.

Policajac svjedočio nasilničkom ponašanju gradonačelnika.

“Policijski službenik je bio tu kada je Stanivuković kidao ploču i bacio”, zaključuje Divljak.

Izvor: ATV