U Srbiji se 3.aprila održavaju predsjednički i parlamentarni izbori.

Zdravko Ponoš, najozbiljniji kandidat opozicije protiv Aleksandara Vučića jutros je gotostovao na jednoj od najgledanijih televizija u Republici Srbiji.

Osim što je rekao da podržava rad Tribunala u Hagu potvrdio je i da priznaje da se zločin u Srebrenici karkateriše kao genocid.

Zanimljiva je glasno ćutanje pojednih političara u Republici Srpskoj koga podržavaju na predsjedničkim izborima u Srbiji.

Gradonačelniku Banjaluke, Drašku Stanivukoviću prihvatio je 3 miliona evra koje je Srbija, odnosno Aleksandar Vučić, dao najvećem gradu u Srpskoj  za najveće infrastrukturne projekte ali se nije otvoreno izjasnio koga podržava u Srbiji.

Zato jesu njegovi najbliži saradnici.

Tanji Vukomanović, strategu medijske politike gradonačelnika, sviđa se Zdrvako Ponoš.

Očigledno je sa zanimanjem pratila njegovo jutrošnje tv gostovanje a sve što je rekao svidjelo joj se da je lajkovala i dijelia po društvenim mrežama.

Njen šef, Draško Stanivuković, sjećamo se, prilikom posjete Banjaluci Aleksandara Vučića, pokušavao je tajno snimati sastatank sa njim.

Vučić poslije tog gafa, nikada više nije došao u Banjaluku niti, zvanično, primio gradonačelnika Banjaluke, u Beogradu.

Jeste podržao građane Banjaluke, posalo im je tri miliona evra, a šta gradonačelnikovi njabliži saradnici misle o njemu, pokazuju lajkovanjem Vučićević najozbiljnijih protivkanidata u predsjedničkoj trci na izborima u Srbiji.

Autor:faktormagazin.ba, foto:faktormagazin.ba