Šta nam zvezde prognoziraju za danas?

OVAN – Budite pažljivi sa novcem. Dan nije pogodan za finansijska ulaganja a i po pitanju troškova budite oprezni – pare će vam se lako izvlačiti iz džepa. Ne žurite sa odlukama. Odlično za nove emotivne početke – vruće i strasno.

BIK – Sve vezano za posao će vas zaokupiti i odneti vam energiju. Brz i užurban dan koji može doneti dobre rezultate. Svesni ste kako delujete na udvarače i to vam prija. Raspoloženost za flertovanje. U vezama – nervoza.

BLIZANCI – U dobrom ste raspoloženju pa će biti lako izboriti se sa svakom situacijom na poslu. Suštinski ste mirni, jer shvatate da ne vredi nervirati se. Biće prilika i za zaradu. Kontakt od nekog ko vam se dopada, ali samo kratko dopisivanje.

RAK – Kako dan bude odmicao bićete raspoloženiji za posao. Verovatno ćete najviše uraditi pred kraj radnog vremena ili završiti sa obavezama u poslednjem trenutku. Pojačani troškovi. Emotivno – niste zadovoljni situacijom sa partnerom.

LAV – Kada obaveze nagrnu, jedino što je moguće uraditi jeste – prihvatiti ih se. Ne odugovlačite, imate dovoljno energije da dosta toga završite. Uspostavljate komunikaciju sa više osoba. Zanimljivo vam je, popravlja vam raspoloženje.

DEVICA – Muče vas nesigurnosti oko planova. Ako radite sa dokumentacijom, proverite sebe. Stoji mogućnost grešaka, ali isto tako i uočavanje i ispravljanje. U drugom delu dana izlazak sa prijateljima i pokušaj da nekoga šarmirate.

VAGA – Neke informacije stižu do vas, a mogu se vezivati najviše za finansijski segment. Mogućnost priliva ili naplate nekog potraživanja. Dan je dobar i za komunikaciju sa osobom koja vas interesuje. Varnica će biti, pa gde vas odvedu…

ŠKORPIJA – Jedan dogovor vam može dati nadu da neki posao ili projekat možete završiti brže. Imaćete neusaglašenost sa nadređenima. Neki će se i finansijski ovajditi. Želje i potrebe prema emotivnom partneru teško ostvarujete.

STRELAC – Jako su vas obradovale informacije koje ste dobili ali niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njih. Pre nego što krenete sa slavljem – ipak ćete sačekati da dobijete i zvaničnu potvrdu. Dobar dan za kontakt sa suprotnim polom.

JARAC – Imate osećaj da ste po poslovnim pitanjima u drugom planu. Povremeno nezadovoljstvo. Ipak, biće vam lakše kada se okrenete ka nekom ko vam je emotivno važan ili simpatičan. Nemojte samo u prošlost, mada će vas to itekako privlačiti.

VODOLIJA – Danas ste rešili da nećete ništa na brzinu, I u pravu ste. Rešenje nekih situacija dobićete samo ako zastanete i razmislite. Potreba za većom organizovanošću. Jako vam se dopada komunikacija koju imate sa nekim. Podstiče vas.

RIBE – Pravo vreme za komunikaciju. I poslovni segment vas hoće, ali ni emotivni neće biti ništa manje aktivan. U suštini, sve ono što vam je bitno, pokrećite i ne oklevajte. Iako vas mogu mučiti neke nesigurnosti, savladajte ih.

Izvor: prva.rs