Kabinetu gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića ne smeta kada Srbija na čelu sa predsjednikom Aleksandarom Vučićem daje novac ovom gradu i Republici Srpskoj, ali im je pritom sasvim u redu da podržavaju opozicionog kandidata za predsjednika Srbije Zdravka Ponoša.

O tome svjedoči i podrška Stanivukovićevih najbližih saradnika na društvenim mrežama kandidatu Narodne stranke koji je u trci sa Vučićem za predsjednika Srbije.

Naime, Tanja Vukomanović, savjetnica za medije gradonačelnika Draška Stanivukovića, lajkovala je objavu Ponoša na njegovom Twitter profilu u kojoj je on upitao “zašto mu odlazeći predsjednik Srbije odgovara u namještenim emisijama, umjesto da mu odgovori direktno”.

Uz video iz gostovanja u jednoj emisiji Ponoš je dodao opis “Dosta predstave za narod, neka Cezar sam siđe u arenu!”, pritom aludirajući na Vučića, a Stanivukovićeva saradnica je brže-bolje lajkovala njegov post i time pokazala šta zapravo misli o aktuelnom predsjedniku Srbije.

Podsjećamo, Vlada Srbije je krajem prošle godine uplatila na račun grada više od tri miliona evra za projekte na području Banjaluke, a ta sredstva su, kako je rekao Stanivuković, dogovorena tokom posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci na dan grada 22. aprila 2021.

Izvor: ATV