Vikend je počeo, ali neće svima biti po volji…

OVAN

Još uvek nije kasno da se dogovori i priče pokrenu. Istina je da hvatate „zadnji voz“ ali bolje i to nego da propustite priliku. Angažujte se oko onoga što tokom nedelje niste uspeli da obavite. Danas vam stoji mogućnost zanimljive komunikacije.

BIK

Pomalo naporan dan je pred vama, ne zato što će se bilo šta loše dešavati, već zato što se vi osećate nervozno. Ako imate poslovnih obaveza, jedva ćete ih odraditi. U emotivnom segmentu sledi popravljanje raspoloženja.

BLIZANCI

Vi ćete ovaj dan iskoristiti da završite obaveze za koje do sada niste imali vremena. Trudićete se da to obavite što pre da biste ostavili vreme za svoje planove. A ti planovi definitivno uključuju zabavne trenutke i opuštenost.

RAK

Mnogo toga morate završiti a niste u raspoloženju da jurcate. Uradićete samo ono što je najneophodnije, pošto ste planirali da dan provedete u lepšim aktivnostima. Više će vam odgovarati da se vidite sa prijateljima.

LAV

Vi ste planirali da se susretnete sa ljudima koji su vam poslovno važni i od toga ne odustajete, iako smatrate da možda nećete biti u reprezentativnom izdanju. Imaćete malo vremena za druge aktivnosti, jer ćete biti željni odmaranja.

DEVICA

Ako nešto od poslovnih obaveza morate odraditi, posvetićete se tome ali sa željom da to završite što pre i ostatak dana posvetite ukućanima ili prijateljima. Mislim da su ipak prijatelji prioritet, jer se vidi da ćete uživati u njihovom društvu.

VAGA

Znate da morate da odradite neke poslove, ali ćete biti neodlučni da li da ih ipak odložite. Najradije biste plandovali ili provodili vreme okruženi prijateljima ili osobama sa kojima možete da se zabavljate. Dobar kontakt sa partnerom.

ŠKORPIJA

Ni vaše raspoloženje danas baš nije bajno, mada za tako nešto nema razloga. Ono što ste želeli da uradite u poslovnom segmentu, uradili ste i završili. Ono što je vezano za emotivni deo, funkcioniše kako treba. Opustite se.

STRELAC

Promenljive situacije će uticati na vaše raspoloženje. Moguće je da ćete biti ćutljivi i posvećeni onome što radite, makar u prvom delu dana. Popodne i veče su već ispunjeni boljom energijom. Spremite se za druženje, izlazak.

JARAC

Neke promene polako počinju da se konkretizuju kod vas. Moguće su povoljne vesti koje se vezuju za vaše finansije ili za nešto što želite kroz poslovni segment. I emotivni partner i vi želite da se danas više opustite.

VODOLIJA

I vi ste imali par loših dana i pokušaćete da nadoknadite propušteno. Iako je dan dobar za posao, mnogo je bolji za emotivna dešavanja ili za druženja. U dobrom ste raspoloženju za susret sa voljenom osobom ili simpatijom.

RIBE

Maknućete obaveze i posvetiti se ukućanima ili emotivnom partneru. Sve drugo može da čeka. Ništa vam nije važno, samo da se opustite, zabavite, uljuljkate u neke lepe stvari. Opustite se, teški su i naporni dani iza vas.

Izvor: prva.rs