Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković juče je stigao na Kopaonik gdje je održao predavanje studentima ekonomskih fakulteta u jednom hotelu. Na iznenađenje javnosti Stanivuković koji se dokazao kao nestručan gradonačelnik i još upitniji student je nekom držao predavanje.

Ubrzo nakon što je ovu vijest Stanivuković podijelio na svom profilu, javnost se zapitala kako je gradonačelnik kompetentan da govori o stvarima koje ni sam nije savladao.

 

-Samo ako sebe cijele damo, tek tada i možemo biti cijeli, te ako se nečemu istinski posvetimo, samo tako možemo ostvariti velike rezultate- napisao je Stanivuković, nakon čega je ubrzo stigao odgovor za krađu citata.

 

„Studentarijo seminarski nosi 15bodova i dobro dođe da se prođe ispit. Ajde da se nešto dogovorimo. Kada citirate nekoga, stavite navodnike i na kraju potpišite autora.“ stoji u objavi na jednom Tviter profilu gdje su ismijali Stanivukovića koji je prisvojio citat poznatog književnika Miroslava Mike Antića, a pri tom isti nije ni citirao sa znacima navoda.

Da nije pravi kadar koji može govoriti o ekonomiji ubrzo je dokazao tako što je napravio lapsus koji je javnostm ismijala.
Izvor: banjaluckeprice