Nebojša Vukanović kaže da Nenada Nešića za sutrašnji duel na ATV-u spremaju službe i Goran Suvara, a da mu pomažu Ivan Begić i Draško Stanivuković.

Vukanović kaže da Nešića spremaju kao i Milovana Bjelicu i da s nestrpljenjem čeka dule sa Nešićem koji možete da pratite na programu ATV-a sutra u 20 časova.

“Mnoge su stvari jasne, nemam ja šta tu mnogo da pojašnjavam. Hvala na ovom pljuvanju. Baš sam se iznenadio da Begić i Stanivuković prenose Grujića i Suvaru na svom portalu. Da su svoje te portaloide pretvorili u Autentično i da im je Nešić glavni. Vidim kako je išao Nešić u Austriju, tamo je objavio, vidim tri-četiri mikrofona. Tamo su Banjaluka Insajder, Banjaluka24, Televizija srpske dijaspore, K4. Neka, čovjek ima para, neka plaća i ide ko god hoće, ali očito da su Stanivuković i Begić izabrali stranu. Nijednom rječju se nisu ogradili od Nešića”, rekao je Vukanović.

On poručuje da se protiv njega vodi kampanja preko medija koji se dovode u vezu sa Ivanom Begićem i Draškom Stanivukovićem, a da su njih dvojica očigledno željeli da priteknu u pomoć svom savezniku Nenadu Nešiću.

Izvor: ATV