„Mlade“ nade PDP-a, Jelena Trivić i Draško Stanivuković su morali su „odigrati košarkaški meč“ kako bi nakon istupa Nebojše Vukanovića i pisanja Faktormagazina, prividno pokazali kako su zajedno u političkoj borbi.

Cijelu situaciju „iskoritila“ je i Anja Petrović, portparol PDP-a koja se morala se uslikati i sa Jelenom Trivić i sa Dršakom Stanivukovićem kako bi, navodno, dokazala kako je u dobrim odnosima sa oboje.

„…Nije bitno šta piše, već kakva je slika – evo za arhivu tabloidima. Čisto da imaju profi slike, a mogu im poslati i u HD rezoluciji…“ Napisala je Petrovićeva i tako „odgovorila“ na tvrdnje da nije u dobrim odnosima sa Draškom Stanivukoviće, odnosno da se priklonila Jeleni Trivić.

Odnos Jelene Trivić i Draška Stanivukovića najbolje je, prije nekoliko dana,  opisao „treći član trojca bez kormilara“ Nebojša Vukanović.

Na to sve, Jelena Trivić na svom FB profilu jeste objavila vijest o „košarkaškom susretu“ sa Draškom Stanivukovićem ali nije objavila zajedničku fotografiju njih dvoje već samo „slučajne susrete“ u borbi jedan na jedan tokom famoznog meča.

Zvanična FB PDP Banjaluka ni toliko a ni Dršako Stanivuković se na društvenim mrežama nije se baš prejerao da promoviše jedinstvo.

Jednio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović pokušao.

Izgleda da mu niko nije rekao da mu stranaka puca po šavovima.

Ako ćemo već analizirati fotografije, kako to reče Anja Petrović, i na tim rijetkim „zajedničkim“ koje je objavio Borenović, Jelena Trivić i Draško Stanivuković ne igraju u istom timu, nisu jedno pored drugog a predsjednik partije je „jedva je stao na sliku“.

U objavi nije ni pomeno Jelenu Trivić i Draška Stanivukovića.

Anja Petrović je lično napisala da joj Jelena Trivić prijeti smrću jer je nije dobro najavila na pres konferenciji.

Pa su nakon toga postale najbolje „jaranice“.

Isto tako Anja Petrović je javno pisala ko je prodao snimak „jahačice“ Draaška Stanivukovića i slično.

Iznoseći prljav veš samo je podgrijavala medijske natpise kako ništa ne štima u PDP-u.

Objavljivanjem dvije fotografije se taj „jad i čemer“ ne može sakriti.

Zna to najbolje saborac Nebojša Vukanović.

Autor:faktormagazin.ba, foto: Anja Petrović Twiter