Jeleni Jojić (35) beogradskoj madam koja je uhapšena zbog sumnje da je posredovala između klijenata i prostitutki i za to uzimala 40 procenata zarade policija je, kako Kurir saznaje, oduzela dva mobilan telefona preko kojijh je vodila posao! Među devojkama koje su radile za nju, a među kojima je prema nezvaničnim informacijama bilo i javnosti poznatih pevačica, starleta već hapšenih za prostituciju ali i jedna misica, zavlada je prava panika.

Kako otkriva izvor Kurira, mnoge od njih, počele su da gase svoje naloge na društvenim mrežama.

– Čeka se otvaranje sadržaja njenih komunikacija. Iako je za sada privedena i prekršajno kažnjenja Martina Rajić, koja je radila za nju, sigurno je da će biti novih privođenja – otkriva izvor Kurira.

Ovo je madam Jelena Jojić:

Operativne informacije koje se proveravaju, prema rečima našeg sagovornika, ukazuju da su Jojićevoj klijenti bili brojni poznati bivši i sadašnji fudbaleri, biznismeni, političari ali i bivši dečko jedne pevačice. Navodno, bili su toliko zadovoljni njenom uslugom i “diskrecijom” da su nju čašćavali sa po nekoliko hiljada evra, zadovoljni devojkama koje im šalje.

– Cena usluga za sat, koju je naplaćivala za “običan” i oralni sekst bila je od 1.000 do 1.500 evra, a za noć su klijenti plaćali i po 5.000 evra sa devojkom. Cene su bile i daleko više za klijente koji su sat ili noć želeli da provedu sa nekoliko devojaka. Posle obavljenog posla, prostitutke su same uzimale novac od klijenata i Jeleni davali 40 procenata – otkriva izvor Kurira.

Martina Rajić i Dušan Banjac
MARTINA RAJIĆ I DUŠAN BANJAC FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

On navodi i da se sumnja da je ova beogradska madam neke devojke uzimala tako što su od drugih makroa prelazili da rade za nju, ili tako što ih je sama vrbovala po noćnim klubovima i nudila im ogromnu zaradu.

– Preko nje je išlo ugovaranje sastanaka, cene, mesta. Imala je u telefonu golišave slike devojaka koje su radile za nju i slala ih klijentima kako bi izabrali jednu ili više njih – dodaje sagovornik Kurira.

Jelena Jojić, kako dodaje, najčešće je sastanke zakazivala u stanovima i apartmanima u Beogradu, kako bi pomogla poznatim klijentima, koje bi lako prepoznali u hotelima da ne budu otkriveni.

Podsetimo, Jeleni Jojić je posle saslušanja, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

Era Ojdanić i unuk
ERA OJDANIĆ I UNUK FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Danas bi u tužilaštvu trebalo da budu saslušani i makro i Nikola Anđelić, inače unuk je pevača Ere Ojdanića, kao i Dušan Banjac, javnosti poznat kao menadžer pevačice Kaje Ostojić, a koliko su bliski svedoči to da joj je krstio dete. I njih dvojica, podsetimo, uhapšeni su u istoj akciji u kojoj i Jelena Jojić i njena “radnica” Martina Rajić koja je inače bila učesnica rijalitija Parovi i Plejboj zečica.

Kurir.rs/Lj.S. – J. S.