Početak aprila, tj. nedjelja od 4. do 10. aprila donosi brojne izazove za pojedine horoskopske znake.

Planete će u ovom periodu napraviti haos, ali Mjesec u Biku u nama budi borce spremne da preskoče svaku prepreku.

S druge strane, Sunce u konjunkciji sa Merkurom utiče na svaki naš pokret.

Tri horoskopska znaka tokom nedjelje će imati najviše izazova, evo šta ih očekuje.

Blizanci

Čini vam se je trenutno sve na čekanju u vašem životu, i to vas jako nervira – čekate novac, čekate da vam neko donese neku vest… To vam je potrebno da biste počeli da ostvarujete svoje planove i čini vam se da to nije fer – radili ste, zaradili, a novca nema…

Što se tiče osobe od koje očekujete neku vijest, vjerovatno je nećete čuti. Srećom, vaš vedar duh vam neće dati da previše tugujete zbog toga, kao i uvijek, pronaći ćete nešto pozitivno u svemu.

Rak

Imaćete priliku da se dokažete i pokažete svoju mudrost, iskustvo… Ljudi vas veoma poštuju i važite za nekoga ko uvijek zna kako da pravilno postupi u datom trenutku, pa će i sada to tražiti od vas, ali ovog puta nećete uspjeti da zablistate, samo zato što ste nespremni.

Ne brinite previše, jer iz toga bi samo trebalo da naučite lekciju – da se ne oslanjate previše na svoju reputaciju i da zbog nje ne postajete lenji. Morate konstantno da radite na sebi.

Škorpija

Već na samom početku nedjelje ćete se osjećati loše – ne u fizičkom smislu, već ćete biti neraspoloženi, bez elana. Imali ste toliko planova, ali svojom negativnošću sabotirate sami sebe.

Nekim bliskim ljudima u vašem životu ne ide kako treba, a vi ste pomalo srećni zbog toga. Krajnje je vrijeme da prestanete da razmišljate o tome šta fali svima drugima i da se time tešite, već počnite da radite na sebi, da vama bude bolje, piše “mondo.rs“.

Izvor: mondo/ATV