Zelene pantalone su trend proljeća, a to dobro znaju ne samo influenserke, već i brojne zvijezde i manekenke.

“Zeleno, volim te zeleno”, definitivno su stihovi koje lako možemo povezati sa vodećim trendovima ovog proljeća. Zapravo, teško da ijedna boja može svući sa trona nijanse koje suvereno vladaju već drugu sezonu zaredom.

Zelena se vratila u velikom stilu, bilo da birate jarke nijanse ili pastelne, i one su savršen način da svojoj odjevnoj kombinaciji udahnete malo boje baš onako kako to rade vodeći trendseteri. Tako je i lijepa manekenka Kendal Džener ponijela pantalone u nijansi koju ćemo često viđati na ulicama, ali ne samo to – ovaj model takođe je jedan od trendova za koji se odlučuje sve više dama.

Pantalone širokih nogavica možete iskombinovati poput Kendal uz običnu, sportsku majicu, ili pak uz oversized košulje, sakoe i providne komade… u zavisnosti od ličnog stila. Manekenka koja je inače nedavno promijenila boju kose i ofarbala se u modernu riđu, ceo look upotpunila je japankama sa platformom, tankim kaišem, jednostavnom torbicom i naočarima u stilu devedesetih.

Ukoliko su vam ovakve nijanse suviše jarke, uvijek možete da “tone down-ujete” outfit, odnosno, izaberete nešto neutralnijih boja. Ali, možda je ovo baš pravi trenutak da se malo poigrate i svom garderoberu dodate nešto što “vrišti” proljeće.

Klasični model kakav je sad ponijela Kendal nikada neće izaći iz mode, a najbolje od svega je što se lako kombinuju uz sve stilove, tako da ne čudi što su ovog proljeća apsolutna preporuka svih trendsetera, piše Elle.rs.

Izvor: ATV