Svaka osoba ima jedinstven stil, ukus i afinitete kada je u pitanju vrela akcija u krevetu, a to može toliko da varira da ponekad i sebe možete da iznenadite.

Iako mnogo toga ima veze sa određenim apetitima u seksu, koji se razvijaju tokom određenog vremenskog perioda i iskustava, na njih mogu uticati zvezde i vaš horoskopski znak.

Rangirali smo 12 znakova zodijaka, od onih koji vole da eksperimentišu u krevetu, pa sve do najkonzervativnijih.

1. Vodolija – Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su inteligentni koliko su i „prljavi“, tako da kada se to dvoje kombinuje – zagarantovana vam je luda noć!

2. Bik – Poznati kao uporni, Bikovi mogu biti senzualni i ljubazni, ali više od svega vole da pokrenu strast u postelji. Njihova sklonost prema romantici, pomešana sa nastranom stranom ličnosti je bez premca u horoskopu.

3. Blizanci – Znak koji se smatra dvoličnim je upravo to i kada je u pitanju seks. Vole da budu razigrani sa svojim partnerom i u zavisnosti od raspoloženja mogu da pređu od slatkog do super seksi u tren oka.

4. Lav – Oni vole da dominiraju u krevetu i uživaju kada je sve po njihovom. Ovaj znak će uvek biti strastveni pogodak, a na kraju će vas garantovano naterati da zaurlate od zadovoljstva!

5. Ovan – Živeći u skladu sa svojom vatrenom reputacijom, ovaj zvezdani znak je poznat po tome što svojim opasnim pokretima stvara vatru u krevetu. Vole da se igraju igrica i uživaju da obilno začine svoj seksualni život.

6. Škorpija – Ovaj znak je hrabar u životu, ali i kada se ugase svetla u spavaćoj sobi. Oni otvoreno govore o eksperimentisanju i pozvani su da budu ‘seks bogovi’ svih znakova. Vođenje ljubavi sa njima je mešavina oba sveta – vanile i čokolade! Mmmmm…

7. Strelac – Oni vode dobar seksualni život i uvek traže nešto će obogatiti njihov užitak u krevetu. Možda nisu potpuni „frikovi“ u krevetu, ali sigurno je da su uvek spremni da se upuste u avanturu.

8. Ribe – Kreativci zodijaka, Ribe će učiniti sve da predigru učine nezaboravnom ako je to ono što njihov partner želi. One su ljubazne, pažljive i veoma darežljive kada su u pitanju igrice u krevetu.

9. Jarac – Smatraju se perfekcionistima i možda im zato ne pada lako da budu nastrani. Oni vole kada su stvari pristojne i potrudiće se da vam pruže najbolje trenutke u seksu, ali pod njihovim uslovima.

10. Vaga – Ovaj znak uzima sve zdravo za gotovo u životu. Oni su oni opušteni, koji će biti u redu da uskoče u vagon kada dođe vreme i urade ono što je neophodno, ali neće nužno da ulažu dodatni napor.

11. Rak – Rakovi su često na raskrsnici požude i emotivnosti i češće nego ne, emocije pobeđuju. Prebrzo se vežu i radije bi to prihvatili nežno i romantično nego da se izlože.

12. Device – Pa, ovaj znak je najmanje eksperimentalan od svih, zato što za njih skupljanje novih trikova u krevetu nije toliko primamljivo. One vole da se drže onog što najbolje znaju, ali sa pravim partnerom možda budu spremne za nešto novo!

Izvor: mensxp