Nakon što je u javnost dospio audio snimak žučne rasprave Jelene Trivić i nekadašnjeg člana PDP-a Ivana Begića i Draška Stanivukovića, Trivićeva je prijavila slučaj policiji, kako kaže zbog „ucjena koje je primila putem društenih mreža“. Kako saznajemo, Trivićeva je prijavila Gorana Suvaru. Povodom optužbi za naš portal putem audio poruke oglasio se i Goran Suvara.

U audio izjavi Goran Suvara kaže da je Trivićeva otišla u policijsku stanicu Mejdan i prijavila ga policiji. Suvara ne spori činjenicu da joj je poslao dvije poruke, jednu preko Whatsapp aplikacije 2. aprila i drugu 13. aprila preko Vibera, ali i dodaje:

„Ja nisam ucjenjivao Jelenu Trivić, ja sam njoj sugerisao da napusti politiku kao što sam napisao u tim porukama. Svaki dan dobijam sve više i više kompromitujućeg materijala protiv nje. Naravno da je ja nisam ucjenjivao, ni prijetio, ni iznuđivao novac“.

„Zašto Jelena Trivić ne priča policiji i narodu kako je dala svu evidenciju Gradskog odbora PDP-a i evidenciju svih članova gospodinu Milanu Radoviću. Naravno, svi snimci, audio i video što dobijem, ja ću objaviti“, zaključuje Suvara.

Podsjećamo, Jelena Trivić je kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske, a nakon osude javnosti zbog nedoličnog ponašanja u audio snimku koji je objavio Milan Begić krivce traži svuda. Na pitanja novinara nakon izlaska spornog snimka u javnost nije imala komentar, a stranka iz koje Trivićeva dolazi ovaj put se javno ogradila od Ivana Begića koji je do juče bio jedan od istaknutijih članova ove stranke, ali i desna ruka Draška Stanivukovića.

Audio snimak Gorana Suvare poslušajte ispod:

Izvor: banjaluckeprice.net