I sam je priznao da je „četa mala, ali odabrana“.

Potop nije spasio ni iznenadni dolazak Draška Stanivukovića koji je uspio zaprepasiti čak i Nebojšu Vukanovića, koji ga nije uopšte nije očekivao na otvaranju kancelarije.

Zanimljivo je da je prvo Stanivuković na svojim mrežama objavio vijest da je došao kod Vukanovića pa tek onda „iznenađeni“ hercegovac.

„Za razliku od većine, kao što prihvatam svaku dobronamjernu kritiku i korigujem stvari, tako sam i Drašku prvo u 4 oka, a kasnije i javno rekao šta smatram da je pogrešno i šta će naškoditi opoziciji, što i dalje mislim, i nadam se da će neke stvari korigivati.“ Morao je opet „ujesti“ Stanivukovića.

Još mu je poručio da mora da stane iza Jelene Trivić, i da uprkos brojnim nesuglasicama opozicija mora biti složna.

Zanimljivo je da Nebojša Vukanović više uopšte ne pominje SDS i kandidata ili kandidate ove stranke za dvije najvažnije funkcije na izborima u oktobru, već samo Jelenu Trivić i podršku njoj.

Iako mu je došla na skup u Metalu, Jelena Trivić nije prisustovala otvaranju kancelarije Liste za pravu i red u Banjaluci.

Požalio se Vukanović da daje svoj maksimum i da je na ivici fizičke snage.

„Ako neko zna i može bolje, slobodno neka pokuša, rado bi napravio predah i kratak odmor od stalne svakodnevne borbe za režimom koja ne prestaje ni na trenutak godinama, umjesto što glume puritance za tastaturom.“ 

Zvašna je poruka Vukanovića, očigledno opet salonskoj opoziciji u Republici Srpskoj.

Autor:faktormagazin.ba, foto: nebojša vukanović.info