Ko će danas imati potrebu za većom bliskošću sa voljenim bićem, a ko će biti kritički raspoložen prema partneru?

OVAN – Možete ostaviti dobar utisak angažovanošću i obraćanjem pažnje i na najmanje sitnice. To vam oduzima mnogo vremena, ali želite da se pokažete. Danas možete biti više nego inače kritički raspoloženi prema partneru.

BIK – Obavili ste poslovni razgovor od kojeg mnogo očekujete i više je nego izvesno da situacija ide u pozitivnom pravcu. Iskreno ćete uživati sa voljenom osobom. Čak vam neće smetati ni sitnice koje vam inače bodu oči.

BLIZANCI – Pomalo ste iscrpljeni tempom koji ste nametnuli, ali ne želite da propustite ništa od dešavanja. Malo je verovatno da ćete u večernjim satima biti raspoloženi za neke posebne akcije. Mirni trenuci sa voljenom osobom i uživanje.

RAK – Imate pravu meru u svemu što radite, pa je odličan trenutak da pojačate komunikaciju sa poslovnim saradnikom. Možete doći do zajedničkog rešenja nekog problema. Uživate u komunikaciji sa nekim i priželjkujete više od razgovora.

LAV – Poslovni partner ima predlog o kojem bi vredelo razmisliti. Ako ste u postupku završavanja papirologije, možete ovo privesti kraju tokom dana. Prihvatate komunikaciju od strane nekog za koga znate da je zainteresovan za vas.

DEVICA – Ako imate da obavite ozbiljniji razgovor sa poslovnim partnerom, završite to u jutarnjim satima, jer ste koncentrisani i imate dovoljno energije. Potrudite se da voljenom biću na jasan način pokažete da vam je stalo do njega.

VAGA – Iako ste imali nedoumica ipak shvatate da vaši planovi idu ka realizaciji. Papirološka pitanja će vam doneti manji problem, ne nervirajte se. Pokušavate da objasnite partneru vaše viđenje nekih situacija, ali on vas ne razume.

ŠKORPIJA – Ukoliko ste očekivali novčanu isplatu, dobijate informaciju o odlaganju. Ili će ona pak biti značajnije umanjena. Ni sa emotivnim partnerom danas nemate dobru komunikaciju. Previše ste nervozni, pažnja vam je rasuta na sto strana.

STRELAC – Nećete imati zadovoljavajuću komunikaciju sa nadređenima, pa će to pokvariti druge dobre vesti koje dolaze do vas. Sa emotivnim partnerom niste na istim talasnim dužinama. Nerazumevanje i mogućnost svađe.

JARAC – U jednom ste stabilnom i podsticajnom raspoloženju. Dogovori idu glatko i možete ostaviti dobar utisak na ljude sa kojima dolazite u kontakt. Nemojte propustiti da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan, sada to možete.

VODOLIJA – Neke osobe imaju prave savete za vas. Od njih slobodno možete potražiti pomoć ukoliko dođete u situaciju neizvesnosti ili zastoja. Jako želite da se pokrenete prema nekom, ali još uvek niste sigurni da li je pravi trenutak za to.

RIBE – Osobe od autoriteta pokrenuće važna pitanja danas. Nemojte propustiti priliku da promovišete ideje, ali i da uputite primedbe ako ih ima. Nedostaje vam veća bliskost sa emotivnim partnerom, ali trenutno niste u prilici i da je ostvarite.

Izvor: prva.rs