Boračka organizacija Republike Srpske, koja je organizator narodnog skupa “Sloboda” u Banjaluci, pozvala je građane da prisustvuju ovom skupu.

– Narod Republike Srpske je narod slobode. Ako si znao da si dio naroda koji je stvorio vojsku da odbrani svoju volju i želju da budemo slobodni u slobodnoj Republici Srpskoj, ako si protiv toga da nam slobodu Srpske oduzimaju nametanjem, sankcijama i otimanjem naše zemlje, šume i vode, ako znaš koliko su tvoji očevi dali za slobodu Republike Srpske znaš da se sada moraš odazvati narodnom skupu podrške Srpskoj “Sloboda” – poručili su iz BORS-a.

Pozvali su sve građane da dođu danas na Trg Krajine u Banjaluci u 17.00 časova.

– Neka ova Velika srijeda bude srijeda velike odrbrane naše slobode. Živjela Srpska, živjela sloboda! – poručili su iz Boračke oprganizacije Republike Srpske.

Predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije Republike Srpske Alekandar Savić poručio je borcima, političarima, nosiocima javnih funkcija i svim građanima da dođu na Trg Krajine i da zajedno jednim glasom izraze nezadovoljstvo nametanjem odluka i suspendovanjem Zakona o imovini Republike Srpske.

Autor: RTRS