Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Vaskrs Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vjernicima sa željom da sva iskušenja i izazove savremenog doba prevaziđu sa vjerom u novu, bolju, svjetliju i sigurniju budućnost.

Želim da se praznični duh razumijevanja i praštanja proširi na sve nas i osnaži nas u zajedništvu i ljubavi sa vjerom i nadom u život i bolje sutra, da zajedno radimo za dobrobit svakog pojedinca zbog sadašnjih i budućih generacija – istakao je Dodik u čestitki.

Dodik je naglasio da u današnjem vremenu, kada se cijeli svijet suočava sa raznim izazovima, treba uvijek imati na umu da je Vaskrs praznik pobjede života nad smrti, ali i nada u bolji život.

– Uz iskrene želje za dobro zdravlje, radost i mir, pozdravljam vas tradicionalnim hrišćanskim pozdravom – Hristos vaskrse – naglasio je Dodik u čestitki i poželio svima koji proslavljaju veliki hrišćanski praznik Vaskrs da predstojeće praznične dane provedu sa svojim porodicama u zdravlju, slozi, sreći i radosti.

Autor: SRNA/ATV