ВЛАСЕНИЦА, 27. АПРИЛА /СРНА/ - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик састао се данас у Власеници са начелником општине Мирославом Краљевићем,састанку присуствује и министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Ћорић.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će Ski centar “Igrišta” kod Vlasenice biti integrisan sa Olimpijskim centrom “Jahorina”.

To će garantovati jedan drugačiji model upravljanja, koji će biti integrisan sa ponudama koje ima `Jahorina`, a s druge strane Andrićgrad, koji će biti integrisan u Olimpijski centar, rekao je Dodik novinarima u Vlasenici prije sastanka sa načelnikom opštine Miroslavom Kraljevićem.

On vjeruje da rade dobar posao, naglasivši da je to mnogo novca. “Mislim da je to, zajedno sa ovim projektima vezanim za indsutrijske zone, za neke vrste podsticaja koje možemo da obezbijedimo dobra vijest za ljude ovdje”, naveo je Dodik.

Dodik je dodao da se završava rekonstrukcija magistralnog puta od Zvornika do Vlasenice, a ove sezone će to krenuti dalje prema Han Pijesku, Sokocu, Istočnom sarajevu, što smatra da je neophodno i krenuće se u taj posao čim se završe proceduralne stvari.

On je istakao da je Kraljević agilan načelnik koji je do sada riješio mnoga otvorena pitanja opštine, prije svega stabilizacije budžeta koji je u nekom ranijem periodu bio nestabilan pa do rješavanja mnogih problema koji su bili izraženi, a odnose se na izgradnju Trga.

– Vlasenica zaslužuje podršku – zaključio je Dodik.

Sastanku prisustvuje i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić.

Autor: SRNA/Srpskainfo