Folker Darko Lazić priveden je nakon što je napravio nekoliko saobraćajnih prekršaja, a prilikom određivanja pritvora oduzete su mu lične stvari koje je imao sa sobom.

Kako navodi izvor za Kurir pjevaču je pritvor teško pao, pa se ponaša vrlo agresivno u ćeliji.

– Od kad je priveden, Darko se u ćeliji ponaša krajnje bahato i u momentima agresivno. Viče po ćeliji, raspravlja se i objašnjava kako ništa nije uradio i da želi odmah da ide kući. Ide gore-dore, uopšte ga ne drži mjesto. Psuje i urla, a u jednom momentu je zaplakao na sav glas, jer ne može da vjeruje šta ga je snašlo i da je opet upao u velike probleme sa zakonom zbog bahate vožnje – priča izvor za gorenavedeni list.

Podsjetimo, Lazić priveden je zbog niza prekršaja koje je otkrila saobraćajna policija kada ga je presretač zaustavio. Pjevač je priveden jutros oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu.

On je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mjestu gdje je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

Podvgnut je droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmjereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.

Izvor: Srpskainfo